Saniyeler içinde 50 milyar dolar sahibi oldu!

ABD'de bir banka müşterisinin hesabına 50 milyar dolarlık havale gerçekleştirdi. Hesabına yüklü miktar para yatan vatandaş hayatının şokunu yaşadı.

Saniyeler içinde 50 milyar dolar sahibi oldu!

ABD'de yaşayan Darren James isimli kişi, müşterisi olduğu banka tarafından şoka uğradı. Bir sabah uyandığında telefonuna gelen bildirim ile banka hesabına yüklü bir miktar giriş gerçekleştiğini fark etti. Darren James hesabına 50 milyar dolar yattığını görünce ne yapacağını şaşırdı ve dünyanın en zengin insanların arasında yer aldı.

Saniyeler içinde 50 milyar dolar sahibi oldu! - Resim : 1

Dünyanın en zenginleri arasında 25'inci oldu

Darren James'n hesabına gelen para ile dünyanın en zengin 25’inci insanı arasında yer aldı.  Louisiana’da yaşayan 2 çocuk babası James konuyla ilgili yerel medyada, “Bu çok çılgıncaydı, hayatımda bu kadar fazla sıfırı bir arada görmemiştim” ifadelerini kullandı.

Bir yanlışlık olduğunu anladığı an banka yetkililerine durum hakkında bilgi veren James, “Kimin bu tür paralara sahip olduğunu bilmiyoruz. Bankayla iletişime geçip bir hata olduğunu söyledik ve paranın sahibine ulaştırılması için işlem başlattık” sözlerine yer verdi.

Bununla beraber James, bankanın harekete geçtikten birkaç gün sonra paranın ortadan kaybolduğunu da belirtti.