Robinhood, kripto para cüzdanı çıkarmaya hazırlanıyor

Kripto para borsası Robinhood'un kripto para cüzdanı üzerine çalıştığı öğrenildi. Cüzdan kullanıcıların kripto para göndermesine, almasına ve saklamasına izin verecek.

Robinhood, kripto para cüzdanı çıkarmaya hazırlanıyor

Kripto alım satım platformu Robinhood, kullanıcıların yatırım platformundan doğrudan dijital para göndermelerini ya da almalarını sağlayacak bir kripto cüzdanı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Şirket bu çalışmaya ilişkin olarak İOS uygulamasının beta sürümündeki cüzdan özelliklerini gösterdi. Yakında kullanıma sunulacak olan yeni özelliğe kaydolan kullanıcılar için bir bekleme listesi sayfasının gizli bir görüntüsü ve kripto transfer kodları sunuluyor.

Henüz konuyla ilgili Robinhood tarafından bir açıklama yapılmadı fakat raporlar böyle bir çalışmanın yapıldığını kanıtlar nitelikte. Robinhood kullanıcıları, uygulama kripto para yatırma ve çekme işlemlerini desteklemediği için şu anda sadece ABD Doları ile kripto satın alabilir ve platformda ticaret yapabiliyor.

Robinhood CEO'su Vlad Tenev, geçtiğimiz ay firmanın bir kripto cüzdamı tanıtmayı araştırdığını açıklamıştı. Tenev, firmanın yeni özelliği başlatma heyecanının altını çizerek, kripto topluluğu ve özellikle Dogecoin topluluğundan cüzdanlara erişim konusunda büyük bir ilgi olduğunu belirtti.

Robinhood, ilk olarak 2018 yılında beş ABD eyaletindeki müşteriler için Bitcoin ve Ethereum ticaret hizmetlerini başlattı. Şirket o zamandan bu yana altcoin desteğini genişletti ve hali hazırda dört ABD eyaleti dışındaki bütün tüccarların kripto özelliklerine erişmesine izin veriyor.

Etiketler