Ripple-SEC davasında yeni gelişme

Davaya dahil olma talebi geldi.

Ripple-SEC davasında yeni gelişme

RİPPLE x SEC

Ripple ve ABD menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC arasındaki davada her geçen gün yeni bir olay ve kargaşa yaşanıyor. Son olarak CEO Brad Garlinghouse ve kuruculardan Chris Larsen’in, kişisel banka hesaplarıyla ilgili taleplerin kaldırılması hamlesinden sonra şimdi de bir avukat 6 binden fazla XRP yatırımcısı adına davaya dahil olma isteğinde bulundu.

John E. Deaton adında olan ve kendisinin de bir XRP yatırımcısı olduğu belirtilen avukat, onunla iletişime geçen 6 binden fazla XRP yatırımcısı adına davaya müdahil olma talebini hakim Analisa Torres’e bir mektup vasıtasıyla iletti.

15 Milyar doların hesabını kim verecek?

Deaton’ın kişisel internet sitesi olan CryptoLaw’da yer alan bilgilere göre, SEC’nin Ripple’a açtığı dava ile birlikte XRP yatırımcıları toplamda 15 milyar dolardan fazla kayıp yaşadılar. 

Deaton bu yüzden, 1 Ocak’ta da Rhodes Island Bölge Yüksek Mahkemesi’ne, yatırımcıların uğradığı zararı azaltmak için SEC’nin şikayetinde değişikliğe gitmesini talep eden yazı yazmıştı. Fakat mahkemenin seyirini net şekilde değiştirme ihtimali olması sebebiyle mahkeme bu talebi hızla red etti.

Etiketler