REEDR Hissesinde Son Durum: REDDR Tavanda Kaç Lot Var? REEDR Hisse Kaç Tavan Gidecek?

Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (REEDR) hisseleri, 21 Eylül 2023 tarihinde borsada işlem görmeye başlayarak halka arz edildi. Bu gelişme, şirketin büyüme stratejilerini desteklemek ve sermaye piyasalarındaki varlığını artırmak amacıyla gerçekleşti.

REEDR Hissesinde Son Durum: REDDR Tavanda Kaç Lot Var? REEDR Hisse Kaç Tavan Gidecek?

Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (REEDR) hisseleri, Eylül ayında Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başladı ve halka arz büyüklüğü 2 milyar TL olarak gerçekleşti. İlk işlem gününden itibaren büyük ilgi gören REEDR hisseleri, 9,30 TL fiyattan halka arz edildi.

REEDR Halka Arz Kaç Lot Verdi?

Reeder Teknoloji'nin halka arzında eşit dağıtım yöntemi kullanılarak toplamda 75.000.000 lot halka arz katılımcılarına dağıtıldı. Bu dağıtım, yurt içi bireysel yatırımcılara 40.500.000 lot, yurt içi kurumsal yatırımcılara 21.750.000 lot, yurt dışı kurumsal yatırımcılara 11.250.000 lot ve şirket çalışanlarına ise 1.500.000 lot tahsis edilerek gerçekleştirildi.

REEDR Hisse tavandaki lot sayısı

REEDR Hisseleri Borsada Kazandırıyor Mu?

Reeder Teknoloji (REEDR) hisseleri, 21 Eylül 2023 tarihinden itibaren borsada işlem görmeye başladı ve o günden beri tavan hareketini sürdürüyor. Hisse senedi, tavan bozsa bile kapanışları tavan fiyattan gerçekleştiriyor. 3 Ekim 2023 itibariyle REEDR hisseleri, halka arz sonrası toplam getirisini yüzde 135'e çıkararak yatırımcılar için cazip bir performans sergiliyor.

REEDR Hisse Tavanda Kaç Lot Bekliyor?

Reeder Teknoloji (REEDR) hisseleri, tavanda bekleyen lot sayısının 6 milyon 600 bin lot civarında bir seansı devam ettiriyor. Ancak, bu fiyat seviyesinden işlem yapılabilmesi için yatırımcıların önceki lotlarını satmaları gerekiyor. Tavanda bekleyen lotlar, hisse senedinin o günkü piyasa performansını yansıtan önemli bir gösterge olarak kabul ediliyor.

REEDR hisselerinde en iyi alıcı konumunda olan Deniz Yatırım, 1 milyon 827 bin lot ile öne çıkarken, satıcı tarafında Şeker Yatırım 1 milyon 212 bin lot satmış durumda.

Tüm bu gelişmeler, REEDR hisselerinin halka arzının yatırımcılar arasında büyük ilgi gördüğünü ve güçlü bir başlangıç yaptığını gösteriyor. REEDR, gelecekteki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam edebilir. 

Etiketler