REEDER Tavan Bozdu: REEDER Hissesini Ne Zaman Satmalıyız?

Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (REEDR) halka arz sürecini tamamladıktan sonra bugün de hisseleri tavan fiyatına ulaştı. Tavan fiyatını işleme açıldıktan sonra ilk defa bugün bozan REEDR paylarında şu an için tavan seviyesinde yaklaşık 13 milyon lotluk alış emri bekleniyor.

REEDER Tavan Bozdu: REEDER Hissesini Ne Zaman Satmalıyız?

Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (REEDR), borsa halka arzını tamamlayarak 21 Eylül 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. REEDR, 215 milyon TL nominal değerli paylarını 9,3 TL fiyatla halka arz etti ve toplamda 182.750.000 lotun dağıtılması planlandı.

REEDR Hisse Senetleri Yatırımcıların İlgisini Çekiyor

Geçtiğimiz hafta borsada işlem görmeye başlayan REEDR hisseleri, ilk işlem gününden itibaren tavan fiyatı yakalayarak dikkatleri üzerine çekti. Tavan fiyatına ulaşan hisseler, toplamda 6 kez tavan fiyatı gördü.

REEDR Hisse haberleri

REEDER Hissesi Tavanda Büyük Alış Emri Bekleniyor

REEDR hisselerinde şu an için tavanda 13 milyon lotluk alış emri bekleniyor. Bu, yatırımcıların REEDR hisselerine olan ilgisini gösteriyor. Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (REEDR) işlem görmeye başladığı tarih itibariyle Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da yer aldı.

REEDR Hisse Senedi Performansı

REEDR hisseleri işlem görmeye başladığı günden itibaren 6 kez tavan fiyatına ulaşmıştı. Ancak bugün tavan açılış yapamadı ve en düşük 15,30 TL'yi gördü. Şu an itibariyle hisse senedi 16,45 TL seviyesinden işlem görüyor. REEDR, halka arz getirisini yüzde 60.80 olarak kaydetti.

REEDR hisseleri, halka arz sonrası performansı ile yatırımcılar arasında büyük ilgi uyandırıyor. Bu süreci yakından takip edenler için REEDR, önemli bir yatırım fırsatı olarak görülebilir. 

Etiketler