Raca coin nedir? Raca coin projesi ve geleceği

Radio Caca blok zinciri merkezi olmayan bir yönetime sahip, dağıtılmış, merkezi olmayan bir sanal dünyalar ağıdır. Geliştiricilerin asıl amaçları insanların birbirleriyle etkileşime girebilecekleri ve aynı değerleri paylaşabilecekleri küresel bir topluluk oluşturmaktır.

Raca coin nedir? Raca coin projesi ve geleceği

Raca coin nedir?

Eğer bir kripto para birimi hakkında meraklı iseniz Radio Caca'nın ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Peki Raca coin nedir? Kripto nispeten yeni ve birçok uzman yaygın olarak benimsenmesinin sonunda müzik ve dijital sanat endüstrilerine fayda sağlayacağına inanmaktadır. Blok zinciri tabanlı bir kripto para birimi olmasının yanı sıra aynı zamanda iki NFT aracının özel yöneticisidir: Maye Musk Mystery Box ve USM Metaverse'deki DeFi+GameFi aracı. Radio Caca geliştiricileri jetonun farklı NFT pazarlarına açılan bir kapı olacağını da belirtmekteler.

Diğer kriptolardan farklı olarak Radio Caca bir oyun parasıdır ve sanal dünyalarda para kazanmak için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Piyasaya yeni giren biri ve onu çevreleyen şeffaflık eksikliği vardır. Her şeye rağmen önümüzdeki günlerde fiyatının yükselmeye devam etmesi öngörülüyor ve şu anda MXC ve PanCakeSwap üzerinden erişilebilir durumdadır. Birkaç endişe olsa da raca kripto para şu anda yatırımcı için iyi bir yatırım olarak düşünülebilir.

Raca coin haberleri

Raca coin haberleri birkaç nedenden dolayı son zamanlarda haberlerde yer almıştır. Bunlardan en büyüğü NFT alıp satmanıza izin verecek bir NFT pazarına sahip olmasıdır. Ayrıca radio caca blok zincirinin benzersiz bir özelliği olacak olan BakerySwap üzerinde bir NFT sunmaktadır. Ayrıca milyarder Elon Musk'ın annesi ve CZ'nin dahil edilmesi nedeniyle RACA token fiyatının artmaya devam etmesi beklenmektedir.

raca coin nedir

Raca coin projesi

Raca coin projesi merkezi olmayan bir yönetime sahip dağıtılmış, merkezi olmayan bir sanal dünyalar ağıdır. Geliştiricileri anonim olan proje Çinli çok uluslu şirket Tencent'in desteğine sahiptir. Kurucuları platformun kendi NFT'lerine dayandığını belirtmektedir. Radio Caca projesi dünyanın her yerinden internet verilerinden oluşan merkezi olmayan bir organizasyondur. Maye Musk Mystery Box NFT'nin özel yöneticisidir. Proje halka açık olacak bir 3D sanal gezegen yaratmayı hedeflemektedir. UX, Google Earth'e benzer olacaktır ve kullanıcılar üç boyutlu sanal dünyayı keşfetmek için yakınlaştırabilir ve uzaklaştırabilir. Bu yirmi birinci yüzyılın bir sonraki büyük kripto para birimi olacak ve bu tokenin fiyatının daha da artacağı tahmin edilmektedir.

Raca coin yorum

Radio Caca projesi dünyanın her yerinden yerli bireyler tarafından kontrol edilen merkezi olmayan bir organizasyondur. Tek amacı sanal bir dünya yaratmak olan kripto para Maye Musk Gizem Kutusu (MPB), NFT, DeFi belirteci ve GameFi belirtecinin bir kombinasyonudur. Metaverse USM'nin güç simgesidir. Geliştiricileri anonimdir ancak Maye Musk projeyi halka açık bir şekilde desteklemiştir. Geliştiricilerin başka herhangi bir kripto şirketiyle bağlantısı yoktur ve asıl amaçları insanların birbirleriyle etkileşime girebilecekleri ve aynı değerleri paylaşabilecekleri küresel bir topluluk oluşturmaktır.

Radio Caca'ya yatırım yapmanın birkaç yolu vardır ancak asıl amaç USM Metaverse için Maye Musk Mystery Box (MPB) NFT'yi ve DeFi+GameFi aracını yönetmektir. Projenin diğer projelere göre birçok avantajı vardır. Radio Caca ekibi sektörde oldukça saygın ve köklü bir kripto para birimidir. Büyük bir takipçi kitlesi ile kolayca piyasadaki en popüler para birimi haline gelebilir.

raca coin yorum

Raca coin geleceği

Raca coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki yeni projelere yatırım yapmak isteyen bir kripto para yatırımcısıysanız Radio Caca coin düşünebilirsiniz. Bu kripto para birimi Certik tarafından denetlenmiştir ve komisyon oranı düşüktür. Çevrimiçi olarak satın alınabilir ve birçok farklı borsada işlem görür. Radyo Caca topluluğu adı verilen belirteci için bir topluluk da var. Para birimi veya kripto kullanarak satın alabilir veya önde gelen çok varlıklı bir ticaret platformu olan eToro'da işlem yapabilirsiniz. Site sosyal kopya ticareti ve ticaret için geniş bir topluluk gibi özellikler sunar.

Radio caca jetonunun bir başka ilginç özelliği de yerel jetonu RACA'dır. Bu belirteç Bitcoin blok zincirinin üzerine inşa edilmiş Metaverse'deki bir varlıktır. ICO'nun merkezi bir hükümeti veya merkezi otoritesi olmayacak ve yerel halk tarafından kontrol edilecek algısı bulunmaktadır. ICO'nun ayrıca merkezi bir yöneticisi olacaktır. RACA platformu küresel olarak yerel bireyler tarafından düzenlenir ve temel yazılımı merkezi değildir.

Raca coin nereden alınır?

Raca coin Huobi ve Okex gibi dünyanın en büyük borsa sitelerinde işleme konu oluyor. Bunun dışında göreceli olarak küçük borsalarda da giderek daha fazla boy göstermeye devam ediyor.

Raca coin grafik

Günlük grafiklerde tarihi zirve fiyatı olan 0,0122 dolar seviyesinden bir hayli uzaklaşmış durumda. 0,0122 dolar seviyesine ulaşmasıyla beraber önce kâr satışı ile birlikte başlayan satış dalgası daha sonrasında panik satışına dönüşmüş ve 0,0018 dolara kadar geriledi. Düşen kanalın dip bölgesine yaklaştıkça yatırımcılar alım tarafında yoğunlaştı. Gelen tepki alımlarından sonra yatay düşende devam eden Raca coin canlı olarak 0,002374 dolar seviyesinden işleme konu olmaya devam ediyor.

RACA coin grafik

Raca coin hedef fiyatı

Raca coin hedef fiyatı 0,004 dolar seviyelerine gelmesi beklenirken farklı ilerlemelerin yaşanması da muhtemeldir. Yatırım platformlarında değişkenleri, belirsizlikleri ve riskleri değerlendirmek gerekmektedir.

Raca coin ne kadar?

Raca coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Raca coin kaç dolar?

Raca coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Raca coin dolar bazında 0,0028 dolar olarak belirtilebilir.

Raca coin kaç TL?

Raca coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Raca coin TL bazında 0,038 TL olarak belirtilebilir.

Raca coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 537,34M Dolar

Hacim: 42,67M Dolar

NOT: İçerik yatırım tavsiyesi değildir.