PancakeSwap coin nedir? PancakeSwap coin geleceği

PancakeSwap kripto para borsa alanında dünya genelinde büyük bir pay sahibi olan Binance tarafından yürütülen Binance Chain BEP-2 üzerine inşa edilen bir tokendir. Bu kapsamda protokol akıllı sözleşme güvenlik firması olan CertiK tarafından denetlendiği de bilinmektedir.

PancakeSwap coin nedir? PancakeSwap coin geleceği

PancakeSwap coin nedir?

PancakeSwap coin nedir sorusu kapsamında verilecek en önemli cevap protokolün merkezi olmayan bir kripto para birimi olarak öne çıkmasıdır. Sistem CAKE adlı bir kripto para birimi ile çalışır ve CAKE belirteci sistemin çalışması için gerekli bir unsurdur. Akıllı bir sözleşmeyle birbirine bağlı bir kripto grubu olan dex'in likidite havuzlarını doldurmak için kullanılır. Havuzda kalarak KEK sahipleri ödüllendirilir ve bu ödüller sistemdeki toplam CAKE jetonlarının yüzdesine dayanmaktadır.

PancakeSwap coin network

Kullanıcılar CAKE jetonlarını sitede stake edebilir ve takas edebilmektedir. Staking kripto para kazanmanın ticaretten daha güvenli bir yoludur. Ticaret kadar fazla süreç gerektirmez ve birden fazla siteyi takip etmenizi veya gelişmiş stratejilerde uzmanlaşmanızı gerektirmez. Tek yapmanız gereken kripto para biriminizi stake havuzuna yatırmak ve gerisini uygulamanın halletmesine izin vermek. Ne kadar bahis yaptığınıza bağlı olarak teşvikler alabilmeniz de mümkündür.

pancakeswap nedir

PancakeSwap coin projesi

PancakeSwap projesi krep yemeyi seven anonim kişiler tarafından başlatılmıştır ve proje Binance Smart Chain tabanlı merkeziyetsiz bir borsa olarak karşımıza çıkmaktadır. PancakeSwap Coin CAKE adlı kendi yerel jetonunu kullanmaktadır. Bu coin diğer projelerin jetonlarını kazanabileceğiniz ŞURUP havuzlarında stake yapmak için kullanılır. Binance Akıllı Zinciri kolayca erişilebilir olduğu için bu kripto para birimi için mükemmel bir seçim olabilir.

pancakeswap ekşi

PancakeSwap coin yorum

PancakeSwap yorum kapsamında şu belirtilmelidir ki PancakeSwap'ı kullanmaya başlamak için iki jetona ihtiyacınız olmalıdır. Pancake swap ekşi bağlamındaki aramalara istinaden önemli bilgileri değerlendirdiğimiz de  kendi havuzunuzu oluşturabilir veya mevcut bir havuz için likidite sağlayabildiğiniz öne çıkmaktadır. Kendi havuzunuzu oluşturmak istiyorsanız diğer havuzlara likidite sağlamanız gerekir. Likidite sağlamak bir FLIP jetonu (bir havuzdaki hisse) almanıza ve ticarete başlamanıza olanak tanımaktadır.

pancakeswap geleceği

PancakeSwap coin geleceği

PancakeSwap coin geleceği herkes tarafından merak edilen konulardan biridir. PancakeSwap Coin popüler bir dijital varlık değişimi olma potansiyeline sahiptir. Açık platformu yatırımcılar için büyük bir avantajdır ve kullanımı kolaydır. Ayrıca ERC-20 projelerinin çoğuyla uyumludur. İşlemlerin maliyeti azaldıkça BNB belirteci Ethereum tabanlı DeFi protokollerinden daha hızlı büyüyecektir. Bu sistemin faydaları açıktır ve hızlıdır.

PancakeSwap coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz PancakeSwap coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir. Binance Exchange'e katılarak PancakeSwap'ı kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu borsa kripto para birimleri satın almanıza ve satmanıza olanak tanır. Üye olduktan sonra tek yapmanız gereken ödeme yönteminizi eklemektir. Bu bir kredi kartı, banka kartı veya banka havalesi olabilir. Cüzdanınızı aldıktan sonra yeni jetonunuzla büyük kripto para birimleri satın almaya başlayabilirsiniz.

PancakeSwap coin grafik

PancakeSwap coin grafik başlığı adı altında 1 aylık PancakeSwap coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

pancakeswap grafik

PancakeSwap coin hedef fiyatı

PancakeSwap kripto para lansmanından bu yana popüler olmuştur ancak henüz bir ICO düzenlenememiştir. Ethereum'dan farklı olarak bu ağ GAS fiyatlarını kullanmaz ve düşük bir işlem ücretine sahiptir. Bu borsada işlem yaparken daha fazla kar elde edebileceğiniz anlamına gelmektedir. Ayrıca PancakeSwap Coin'inizle stake yapabilir ve ticaret yapabilirsiniz. Karşılığı olmayan takas edilemeyen jetonlar bile verebilirsiniz. Bu olanaklar kapsamında PancakeSwap coin hedef fiyatı kripto para piyasasının yükseliş trendine ayak uydurarak 15 doları bulabileceği yönünde öngörülere sahiptir. Fakat şunu belirtmek gerekir ki her yatırımın riskleri beraberinde getireceğini bilmemiz gerekmektedir. Bu kapsamda gerekli analizleri yaparak risklerin var olduğunu bilmemiz ve bu yönde hareket etmemiz gerekmektedir.

PancakeSwap coin ne kadar?

PancakeSwap coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

PancakeSwap coin kaç dolar?

PancakeSwap coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 PancakeSwap coin dolar bazında 12,1 dolar olarak belirtilebilir.

PancakeSwap coin kaç TL?

PancakeSwap coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 PancakeSwap coin TL bazında 199,5 TL olarak belirtilebilir.

PancakeSwap coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 3,04B Dolar

Hacim: 187,30M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.