PSV'nin sponsoruluk gelirleri BTC ile ödenecek

Büyük Hollanda futbol kulübü PSV, bir kripto borsası ile bir ortaklık anlaşması imzaladı ve sponsorluğu tamamen bitcoin olarak ödenecek. Futbol kulübü, "PSV, AB'de kripto sponsorluk miktarını alan ilk kulüp" dedi.

PSV'nin sponsoruluk gelirleri BTC ile ödenecek

PSV Profesyonel Futbol Kulübü Bitcoin'i 'Hodl' Edecek

PSV Eindhoven olarak da bilinen büyük Hollanda futbol kulübü PSV Salı günü yaptığı açıklamada, kripto borsası Anycoin Direct yardımıyla bitcoin'i elinde tutacağını duyurdu. 
Hollanda'nın Eindhoven kentindeki profesyonel spor kulübü, Hollanda futbolunun en üst seviyesi olan Eredivisie'de oynuyor.

Duyuru detaylarında “PSV, Anycoin Direct ile benzersiz bir ortaklık imzaladı” ve şunları ekledi:

Sponsorluk tutarının tamamı bitcoin olarak ödenecektir. PSV, AB'de sponsorluk miktarını kripto olarak alan ilk kulüp.

Kulüp, Benfica'ya karşı kazandığı 1988 Avrupa Kupası 1 final zaferinin takas edilemez jetonunu (NFT) satmak için bu yılın başlarında ilk kez kripto teknolojisiyle çalıştı. Eindhoven bölgesinden yerel bir girişim olan Anycoin Direct, PSV'nin "önümüzdeki iki sezon için resmi ortağı" olacak, kulüp, "Ana hedef, Avrupa'da kripto ve Anycoin Direct hakkında farkındalığı artırmaktır" diyerek doğruladı. Anycoin Direct, 28 kripto para biriminin alım ve satımını imkanı sunuyor.

PSV Ticari Direktörü Frans Janssen, “Kripto para dünyasının sunduğu olanaklar ve gelecek çok umut verici. Brainport bölgesinin kalbinde yer alan bir kulüp olarak her zaman yenilik yapıyoruz, kripto para birimi bu resme çok iyi uyuyor.” PSV'nin duyurusu, Anycoin Direct ile anlaşmayı imzaladıktan hemen sonra, Janssen'in ortaklık anlaşmasını kolaylaştırmak için bitcoin cüzdanları oluşturduğunu da ekliyor.

BTCUSD:BNN Bitcoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 26075.5
En yüksek 26242
En düşük 25920
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler