Postegro Kaldırıldı Mı? | Postegro Neden Açılmıyor? 2022

Postegro web kaldırıldı mı? 2022 yılında İnstagram kullanıcılarının Postegro web hakkında en çok yöneltilen soruları arasında yer almıştır. Ayrıca kullanıcıların postergo kaldırıldı mı?, pastegro kaldırıldı mı? ve oostegro kaldırıldı mı? gibi hatalı aramalar yaptığını görmekteyiz.  İşte detaylar...

Postegro Kaldırıldı Mı? | Postegro Neden Açılmıyor? 2022

Postegro web kaldırıldı mı? 2022 yılında İnstagram kullanıcılarının Postegro web hakkında en çok yöneltilen soruları arasında yer almıştır. Ayrıca kullanıcıların postergo, postegrp, pastegro, ğostegro, postwgro ve oostegro gibi hatalı aramalar yaptığını görmekteyiz. Postegro neden kaldırıldı? İşte detaylar...

Ayrıca kullanıcılar tarafından yeni Postegro uygulaması ne olacak? ve Postegro çalışıyor mu? gibi sorularında yöneltildiğini görmekteyiz. Postegro web İnstagram kullanıcıları tarafından gizli profilleri görmede kullanılmaktaydı. Peki, Postegro web neden kapatıldı?  Gelin Hep birlikte bakalım.

Web Postegro Nedir? | Postegro Neden Kaldırıldı? 2022

Web Postegro uygulaması, İnstagram üzerinde yer alan gizli hesapların diğer kullanıcılar tarafından görülmesini sağlayan bir uygulamadır. Günümüzde milyonlarca İnstagram kullanıcı tarafından bu uygulamanın kullanılarak diğer gizli hesapların görüntülendiği bilinmektedir. Ancak kullanan kullanıcıların birçoğu aynı zamanda Postergo Web güvenilir mi? Sorusunu da yöneltmektedir. Hemen sizlere Postegro’nun güvenilir olup olmadığına ilişkin bilgileri sunalım.

Web Postegro Güvenilir Mi?

Web Postegro’nun güvenilir olup olmadığına ilişkin olarak birçok söylenti bulunmaktadır. Postergo’nun güvenilir olmadığına ilişkin olarak yapılan yorum ve açıklamaların oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz. Yapılan bu açıklamalarda uygulamanın İnstagram’ın açığından faydalandığı ve şifrelerin uygulamaya kaydedildiği söylentiler arasındadır.

Postegro Kullanmak Suç Mu?

Postegro kullanmak suç teşkil eder mi? Birçok İnstagram kullanıcısının daha doğrusu gizli profilleri görmek için uygulamayı tercih edenlerin sorduğu bir sorudur. Siber güvenlik uzmanlarının birçoğu Postegro uygulamasının siber bir tehdit olduğunu söylemektedir. Ancak özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu oluşturup oluşturmadığına ilişkin olarak net bir açıklamayı bulamadığımızı belirtebiliriz.

Postegro Çalışıyor Mu? | Postegro Ne Oldu?

Profilime kim baktı web Postegro uygulaması çalışıyor mu? Profilime kimin baktığını öğrenebilir miyim? Gibi pek çok sorunun sorulduğunu görmekteyiz. Ancak uygulamanın 20 Haziran 2020 tarihinden bu yana çalışmadığını sadece bazı eklentilerinin web üzerinde yer aldığını söyleyebiliriz. Postegro ne oldu? Sorusuna verilebilecek en kısa cevap ise kapandı olacaktır.

Postegro Karşı Tarafa Bildirim Gider Mi?

Postegro web kullanarak gizli profilleri görme konusunda birçoğu karşı tarafa bildirimin gitmesinden kaygı duymaktadır. Postegro uygulaması kullanan kişilerin karşılıklı olarak profilini ziyaret edenleri görebildiği söylenenler arasındadır. Ancak uygulamayı kullanmayıp sadece İnstagram hesabı üzerinden hareket edenlerin ise profiline kimin baktığını göremediğini belirtelim. Çünkü İnstagram’ın bu yönde bir uygulaması bulunmamaktadır.

Kullanıcıların hızlı aramalarından kaynaklı olarak Postegro web kaldırıldı mı? Sorusunun aynı zamanda; postefro web kaldırıldı mı? ve postegri web kaldırıldı mı? Şeklinde yapıldığını görmekteyiz. Belirtmek isteriz ki, bu kelimeler ile yapılan aramalarda doğrudan Postegro’ya yöneliktir. Peki, Postegro kendisini yenileyerek tekrar açılacak mı? Neden hala kapalı halde? Hemen açıklayalım.

Postegro Kaldırıldı Mı?

Postegro Kaldırıldı Mı? 10 Kaldırılma Sebebi

Web Postegro kaldırıldı ve şuanda kullanımda bulunmamaktadır. Postegro 2021 yılında İnstagram kullanıcılarının gizli profilleri görmede sıkça tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaktaydı. Neden kaldırıldığı herkes tarafından merak edilen Postergo yerini yeni gizli profil görme uygulamalarına bıraktı.

Tahmini Postegro web kaldırılma sebepleri şunlardır;

  1. Güncelleme Yapılması
  2. Şikâyet Edilmesi
  3. Yeni Bir Uygulama Oluşturulması
  4. Telif Hakkı İçermesi
  5. Güvenlik Zafiyeti
  6. Üreticiler Arasında Anlaşmazlık
  7. İnstagram’ın Açığını Kapatması
  8. Uygunsuz Reklam Paylaşımı
  9. Kullanıcı Azlığı
  10. Yazılımsal Problemler

Postegro Neden Kaldırıldı?

Postegro web neden kaldırıldı? veya Postegro neden kapandı? Postegro Web’in yapılan şikâyetler üzerine App Store ve Google Play Store’den kaldırıldığı söylenmektedir. Bu sorularına ilişkin olarak tam ve net bir açıklama bulunmamaktadır. Potergo Web uygulaması sonucu birçok İnstagram kullanıcısı güvenlik zafiyeti olup olmadığı konusunda tereddüt yaşamış ve hızlı şifrelerini değiştirmeye başlamıştır.

Aynı zamanda kimi kullanıcılar tarafından belirli güncellemelerin yapıldığı ve Postergo’nun yeniden yayına gireceği söylenmektedir. Yine kullanıcılar tarafından yapılan Postegrp Neden kaldırıldı? ve Postergo web Neden Kapandı? Sorularının da doğrudan Postegro’ya yönelik olduğunu dile getirelim.

Postegro Web Şikâyet Sonucu Mu Kaldırıldı?

Postegro web şikayet sonucunda App Store ve Google Play Store’den kaldırıldığı söylenmektedir. Kaldırılma nedenleri arasında üzerinde en çok durulan konudur. Bunun en büyük sebebinin ise gerek kullanıcıların yaşadığı kaygı gerekse oluşan güvenlik zafiyeti söylenmektedir. Özellikle İnstagram yöneticilerinin bu konuda bir eğiliminin olduğu da söylenenler arasındadır.

Postegro Neden Kaldırıldı?

Postegro Neden Açılmıyor? 2022

Postegro web uygulaması 13 Haziran 2020 tarihinden bu yana açılmıyor. Postegro web tahminlere dayalı olarak İnstagram kullanıcılarının rahatsız olması ve şikayetleri üzerine Google Play Store ve AppStore tarafından kaldırılmıştır. Ancak Postegro web uygulamasının diğer eklentileri halen internet ortamında yer almaktadır.

Web Postegro Giriş Yapamıyorum

Web Postegro giriş yapamıyorum diyen İnstagram kullanıcılarına yönelik olarak üzücü haber 13 Haziran 2020 tarihinde geldi. Web Postergo uygulaması, Google Play Store ve AppStore üzerinden kaldırıldı. Büyük şok yaşayan İnstagram kullanıcıları gizli profil görmede sıkça kullanmış olduğu Postergo’nun yeniden açılmasını istiyor.

Postegro Açıldı Mı? | Postegro Web Açılacak Mı?

Postegro web şuanda açık değildir. Web Postegro açılmıyor aramalarının birçoğunun da buna yönelik yapıldığını görmekteyiz. Postegro web ara sıra yapmış olduğu güncellemeler ile birlikte kısa süreliğine kapalı hale gelip açılıyordu ancak son güncellemeden sonra uygulamanın tekrar açılmadığını görmekteyiz. Postegro’nun güncellemesini tamamlayarak yeniden yayın hayatına başlayacağı yönünde herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Pek çok kullanıcı alternatif uygulamalara yönelmiş durumda, bu uygulamalara ait bilgileri sizlere yazımız sonunda vereceğiz.

Postegro Şifremizi Kaydetti Mi?

Postegro’nun kapanması ile birlikte pek çok kişinin güvenlik yönünde kaygı yaşadığını görmek mümkündür. İnstagram kullanıcılarının Postegro’nun açılmayacağını öğrenmesinden sonra postegor, pestegro, postegra, postwgro ve oostegro gibi hızlı aramalara ile birlikte uygulamaya ne olduğu ve İnstagram bilgilerinin alınıp alınmadığına ilişkin olarak pek çok araştırma yaptığını söyleyebiliriz. Sonuç herkes tarafından merakla beklenilmektedir.

Postegro Benzeri Siteler 2022

Postegro yerine gelen uygulama ve benzeri siteler bulunmaktadır. İnstagram gizli profilleri görmeyi sağlayan onlarca uygulama bulunmaktadır. Bunlar Android ve İOS için farklılık içermektedir. Ancak belirtilen uygulamaların güvenilir olup olmadığı halen bilinmemektedir. Bu tarz uygulamalar ile ilgili olarak yapılan açıklamalarda uygulamaların sakıncalı olduğu ve bazı verilere erişilerek kullanıldığı söylenmektedir. Bizler tekraren uygulama tercihinde dikkatli davranmanız gerektiğini sizlere hatırlatarak Postegro benzeri uygulamaları sizlere bu şekilde listeleyelim.

IOS için Postegro Benzeri Site

İOS kullanıcıları için İntagram gizli profil görmede kullanıldığı bilinen uygulamalar şunlardır;

  1. Social Ghost
  2. Analayz For Instagram
  3. Profile+

Android için Postegro Benzeri Site

Android kullanıcıları için İntagram gizli profil görmede kullanıldığı bilinen uygulamalar şunlardır;

  1. Followers+
  2. Find My Stalker
  3. Anonymous Story Viewer
  4. StoryLab
  5. InsLog Reports 

Not: Bu uygulamaların güvenilir olup olmadığı bilinmemektedir. Bundan dolayı bu tarz uygulamalar seçerken oldukça dikkatli davranmalısınız.