Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asiye'nin babası ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te vahşi 2 köpeğin saldırısına uğrayan ve yoğun bakım altında tutulan Asiye'nin babası ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asiye'nin babası ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı görüşme T.C. İletişim Bakanlığı tarafından yapıldı. Dün gerçekleştirilen bir yemek programına katılım gösteren Erdoğan'ın Hüseyin Ateş'e telefon ile ulaştı.

Asiye'nin durumunu öğrendikten sonra çok üzüldüğünü dile getiren Erdoğan, 'Gözlerinden öpüyorum, namazlarımda da Asiye kızımız için dua ediyorum' dedi.

 Asiye'ye Ne Oldu?

Asiye Gaziantep'te bir sitenin görevlisinin küçük kızı olarak site içerisinde oynarken 2 tane saldırgan köpek tarafından saldırıya uğradı ve vücudunda ağır yaralar açıldı. Bunun üzerine hayati tehlikesi süren küçük kız, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Asiye Nasıl Kurtulur?

Kafa ve yüz bölgesinde doku kayıpları olan Asiye'ye 1-2 gün içinde, Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından doku nakli planlanıyor. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Çete, şu açıklamalarda bulundu;

Genel durumu orta-iyi seviyede. Hayati bulguları stabil. Kafa ve yüz bölgesinde doku kayıpları mevcut. İlk müdahalesi Gaziantep'te başarılı şekilde yapılmış, hastanemize ileri tedavi amacı ile nakil edildi. Genel durumunun uygunluğunu takip ederek mümkün olan en kısa sürece, tahminen bir, iki gün içerisinde doku nakiline başlamış olacağız...

 Asiye'nin Babasından Açıklama

Asiye'nin babası yaptığı açıklamalar ile yürekleri burkmaya devam ediyor... Kızının saldırıya uğradığı sitede görevli olarak hizmet veren Hüseyin Ateş, işime son verildi yakında evimizi de boşaltmamız gerektiğini söylediler onu da boşaltacağız dedi. Bu serzeniş sosyal medyada büyük yer bulduktan sonra Hüseyin Ateş'e kızının tedavisinin bitmesiyle iş sözü ve kalacak yer sözü verildi. İddialara göre saldırıyı gerçekleştiren köpeklerin sahibi susması için Hüseyin Ateş'e baskı yapmış fakat Hüseyin Ateş'in şikayeti sonucunda işine son verildi.

Etiketler