Popüler bir analiste göre Ethereum, Bitcoin'i geçebilme potansiyeline sahip

Guy adıyla tanınan kripto para analisti, Ethereum'un Bitcoin'den daha büyük bir piyasa değerine ulaşabileceğini düşünüyor.

Popüler bir analiste göre Ethereum, Bitcoin'i geçebilme potansiyeline sahip

Coin Bureau'nun sahibi ve Guy adıyla bilinen kripto para analisti, Ethereum'un neden Bitcoin'den daha büyük bir piyasa değerine ulaşma imkanı olduğunu anlattı.

Ünlü analist, yayınladığı yeni videosunda, DeFi alanının geleneksel finansal araçlarından daha üstün getiri arayan yatırımcıları çekme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

DeFi'nin büyük oranda Ethereum'a bağlı olduğu düşünüldüğünde analist, merkezi olmayan finans protokollerinin özümsenmesindeki olası yükselişin, ETH'yi piyasadaki en büyük kripto durumuna getirme yolunda hızlandırabileceğini aktardı.

Analist potansiyel tetikleyicilerin, Ethereum blockchain'i üzerinde çalışan ve alacağı güncellemelerle daha verimli duruma gelmesi beklenen diğer akıllı sözleşme platformları olabileceğini düşünüyor.

''Bu güncellemeler tamamlandığında, bu akıllı sözleşmeli kripto para birimlerine olan talep bir sebepten dolayı tavan yapacak: DeFi. En basit DeFi protokollerinde bile bulunabilecek getiriler, hali hazırda herhangi bir merkezi finansal sezginin size sunabileceğinden çok daha yükseltir. Büyük ve küçük yatırımcılar enflasyondan doğan baskıyı anlıyorlar. Bu nedenle kurumsal yatırımcılar DeFi'ye yığılıyor. Bitcoin hash oranı çöküşünden sonra yaralarını sararken, ETH bundan pek fazla etkilenmedi ve DeFi de aynı şekilde sabit kaldı.''

Yakından takip edilen kripto fenomeni, ETH'nin BTC'yi geçme konusunda iyi bir şansı olduğunu belirtti:

''Bunlar gibi genel kullanıcı benimsenmesi ve diğer faktörler sebebiyle, bir sonraki boğa rallisinde Ethereum'un Bitcoin'i piyasa değeriyle geçtiğini görmemiz kuvvetle muhtemel. Ethereum, Bitcoin'den önce borsada fon olarak işlem görürse bu daha kolay bir şekilde gerçekleşebilir.''

Etiketler