Ünlü hiphop yıldızından Bitcoin destekçisi Saylor'a teşekkür

Busta Rhymes, önde gelen Bitcoin destekçilerinden Michael Saylor'a teşekkür etti.

Ünlü hiphop yıldızından Bitcoin destekçisi Saylor'a teşekkür

2000'li yıllarda deyim yerindeyse fırtınalar estiren hiphop yıldızı Busta Rhymes, önde gelen Bitcoin destekçilerinden Michael Saylor'a teşekkür etti.

Ünlü hiphop yıldızından Bitcoin destekçisi Saylor'a teşekkür - Resim : 1

Bitcoin'e verdiği destek ve şirketi MicroStrategy'nin Bitcoin alımlarıyla kripto para piyasasında öne çıkan bir figür haline gelen Saylor, önde gelen hiphopçı Busta Rhymes'tan teşekkür aldı.

Ünlü hiphop yıldızından Bitcoin destekçisi Saylor'a teşekkür - Resim : 2 

Saylor, Rhymes'ın eğitici içeriklerini beğendiğini ve bu eğitici içeriklerle ilgili bilgi almak istediğine yönelik attığı tweete cevap verdi. BTC projesi hope.com hakkında konuşan Saylor, sitede Bitcoin'e yönelik ücretsiz eğitim içeriklerinin (kitaplar, podcastler, araştırmalar, videolar) bulunduğunu aktardı. Saylor tweetini 'Bitcoin umuttur' diyerek sonlandırdı.

Rhymes, geçen günlerde de kripto paralara ilgili olduğunu dile getirmiş ve takipçilerine kriptolar hakkında sorular sormuştu.

Rhymes öte yandan Elon Musk hakkında da bir tweet attı. Ünlü isim insanların kendisinden, 'Elon'a Dogecoin hakkında konuşmasını söylemesini' istediklerini belirterek 'bu ne saçmalık' ifadelerine yer verdi.

Ünlü hiphop yıldızından Bitcoin destekçisi Saylor'a teşekkür - Resim : 3

Etiketler