Öğrencilerin canı sıkkın! Yine zam geldi

Hemen her ürüne zam geldi. Gelen zamlar hemen herkesi olumsuz olarak etkilemektedir. Bir zam da döner fiyatlarına zam geldi.

Öğrencilerin canı sıkkın! Yine zam geldi

Öğrencilerin en çok tercih ettiği yemekler arasında yer alan dönere zam geldi. Et döner ve tavuk dönere zam gelmesinin ardından herkesin erişemeyeceği seviyeye geldi desek yeridir. Döner fiyatlarına uygulanan zamla ilgili detayları sizler için derledik. Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşı olumsuz olarak etkilemektedir. Gelen zamlar özellikle öğrencilerin cebini çok etkilemektedir.

Döner fiyatlarına zam geldi!

Türkiye’de her geçen gün artış gösteren enflasyonla beraber Türk lirasının döviz karşısında değer kaybetmesiyle hemen her güne yeni zam haberiyle uyanıyoruz. Hemen her alanda zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda özellikle gıda sektörüne gelen zamlar vatandaşın cebini fazlasınca etkilemektedir. Zam gelen ürünler arasına dönerler de eklendi. Döner artık hiç ucuz değil. Hemen her gün tüketilen dönere zam gelmesi vatandaşları olumsuz olarak etkilemektedir.

Döner fiyatlarına zam

Kırmızı ete ve beyaz ete gelen zamlar öğrencilerin de vatandaşın da cebini olumsuz olarak etkilemektedir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen döner fiyatları artış gösterdi. Pek çok iş yerinde tavuk döner dürümün fiyatı ortalama 50 TL civarında olurken et döner dürüm fiyatı 90 TL civarına çıkıyor. Et ve tavuk fiyatlarına zam gelmesiyle zamlı fiyatlar müşterilerin karşısına çıktı. Hem İstanbul, hem Ankara hem de İzmir’e gelen zamlardan sonra döner porsiyon fiyatları zaten aldı başını gidiyor. Fiyat artışı yaşanırken vatandaşlar ve işletmeler de fiyatlardan şikayetçi oldu.