O otomobil 60 milyon TL’ye satıldı!

60 milyon TL’lik otomobil gördünüz mü? İşte, o otomobil 60 milyon TL’ye satıldı!

O otomobil 60 milyon TL’ye satıldı!

James Bond’un son filmi olan Ölmek İçin Zaman Yok filminde kullanılan tarihi otomobil açık artırmaya sunuldu. James Bond ve Daniel Craig’in başrolünde bulunduğu 25. James Bond yapımı filmde kullanılan araç tamı tamına 60 milyon TL’ye alıcı buldu. İzlenildiği anda reyting rekorları kıran ünlü James Bond filminde kullanılan otomobil İngiltere’nin başkenti Londra’da açık artırmaya çıkarıldı.

O otomobil 60 milyon TL’ye satıldı! - Resim : 1

Ölmek İçin Zaman Yok filminde kullanılan ve toplam 60 milyon TL’ye alıcı bulan otomobil Bond serisinin son filminde boy göstermişti. Başarılı oyuncu Aston Martin tarafından dublör sürücüler için hazırlanmış olan araç Daniel Craig’in başrolünde bulunduğu 25. Bond filminde kullanıldı. Özellikle kaçış sahnelerinde kullanılan otomobilde filmden kaynaklı darbeler ve çizikler bulunuyor. Orijinal DB5 lüksüne ve konfora sahip olan araçların trafiğe çıkabilmesi için yasal izni de bulunmaktadır.

Yalnızca bu araç değil farklı otomobiller, motosikletler ve diğer aksesuarlar da Londra’da yer alan müzayede de açık arttırma usulüyle satışa sunulmaktadır.