Migros indirim haberi paylaştı!

Migros devlet tarafından yapılacak olan %8 oranında KDV oranına ek olarak müşterilerine belli oranlarda indirim yapacağını duyurdu. Temel gıdadan tüm ihtiyaçlara indirim yapan Migros indirimli ürünleri özel kataloğunda paylaştı. İşte detaylar...

Migros indirim haberi paylaştı!

Migros çifte indirim haber verdi!

Migros, Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan, sabun, şampuan, deterjan, dezenfektanlar, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kağıt mendil ve peçete ile bebek ve yetişkin bezleri, hijyenik ped gibi temel ihtiyaç maddelerinin KDV oranının yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesi açıklamasının ardından 10 bine yakın ürünün fiyatını indirim yaptığını duyurarak bu alanda yaptığı çalışmaları giderek arttırdı.

Migros'tan yapılan açıklama ise 'Migros olarak, KDV indirimine ek aile bütçesine iyi gelecek yüzlerce temel gıda ve gıda dışı üründe geçerli birçok kampanyamızla en kaliteli ve en uygun fiyatlı ürünlerle hizmet vermeye devam edeceğiz.' İfadelerine yer verilip indirim sinyallerini verdi.

Yaşanan son dönemlerde özellikle temel ihtiyaçlar adına çok yüksek fiyatlar ile karşılaşmanız mümkündür. Ancak yapılan son değişiklik ile tüm temel ihtiyaçlara %18 yerine %8 oranında KDV indirimi yapılacağını duyurdu. Yapılan bu açıklama sonrası belirli ürünler için bir nebze olsun bir indirim yapıldı. Bu indirime ek olarak Migros’da belli oranlarda vatandaşlara indirim yaptı.

İndirimler hangi alanlarda yapılacak?

Migros indirimler için genel olarak sebze ve meyve gibi temel gıdalarda indirim yapmayı tercih etti. Buna ek olarak et ve tavuk gibi temel gıda ihtiyaçları içinde belli oranlarda indirim yapıldı. Ayrıca tavuk ve balık gibi önemli gıdalardan olan balıklar içinde belli oranlarda indirim yapıldı. Bunun dışında süt ve tüm kahvaltılık ürünlerinde %18 oranında bir indirime gidildi. İndirim oranları genelde %18 ile %20 arasında değişen fiyat aralıklarında yer aldı.

 Tüm temel gıda ürünlerinde yaklaşık %20 oranında bir indirim yapılarak tüm vatandaşlara devletin kattığı katkı ile bir nebze yardımcı olundu. Ayrıca tüm kişisel bakım ürünleri ve bebek ürünlerinde %11 oranında bir indirim yapıldı. Buna ek olarak kitap, kırtasiye ve oyuncak alanında yaklaşık olarak %10 oranında bir indirim yapılıp çocuklu aileler için belli oranlarda indirimler yapıldı. Migros gıdadan tutun ki tüm ihtiyaçlarda belli oranlarda indirim yapılıp müşterilere yardımcı olundu.