Para kazanacağınız NFT oyunları!

NFT sistemine sahip olan bazı güncel oyunlar kullanıcıları için belli oranlarda bir kazanç sağlıyor. Kazanç sağlayan oyunlar belli bir şartlara göre oynararak sizlere kazanç sağlayabilir. İşte detaylar...

Para kazanacağınız NFT oyunları!

Günlük para kazanacağınız NFT oyunları!

NFT sistemi çok fazla sayıda oyunlar için kullanılan bir sistemdir. Bazı oyun sistemleri de kullanıcıları için belli oranda bir kazanç imkanı sunuyor. Bu oyunlar genelde NFT sistemi ile ödeme alarak tamamen NFT sistemine bağlı oyunlar olmaktadır. Bu oyunları belirli zaman dilimlerinde oynayıp belli kazançlar sağlamanız mümkündür. Bu oyunlar ise şu şekilde sıralanıyor.

1. Blankos Block Party: Adından da anlaşılacağı gibi, Blankos Block Party, özel sanat ve tasarım, dünya inşa etme ve keşfetme ve benzersiz Blankolar ve öğeler toplamaya odaklanan, devasa bir blok partisinin ardından temalı canlı bir çevrimiçi dünyada geçen bir MMOsistemi olarak çalışıyor. Blankos oyunu ile her hangi bir kodlama yapmadan yarışarak ve gerekli işlemleri yaparak hem oyun oynayıp hem de kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca blankos oyunda canlandırdığınız bir karakter olarak oynanan bir oyun.

2. Gods unchained: Oyuncuların ücretsiz ve para kazanmaları için en popüler oyun olan Gods unchained oyunu oldukça ilgi gören bir sistem ile kullanıcılarına kazanç imkanı sağlıyor. Gods unchained oyunu kullanıcılara yaklaşık 140 farklı kart sunup geçtikleri seviyelere göre farklı kazanç imkanları sunarak NFT blok zincirine dahil olan bir oyundur. Kullandığı sistem ile hatırı sayılır bir oyuncu sayısına sahip olan gods unchained oyunu kullanıcılarına farklı imkanlarda sunuyor.

3. Splinterlands: Bu NFT oyunu da yine ücretsiz ve kullanıcıları için belli oranda kazanç sağlıyor. Blockhain sistemine bağlı olan bu oyun dijital tahsil edilebilir kart oyunu olarak hizmet veriyor. Tıpkı pokeman oyununa benzeyip bu oyundan ilham alan Splinterlands oyunu oldukça ilgi gören bir sistem ile kullanıcılarına kazanç sağlıyor. Tıpkı pokeman oyunu gibi belli yeteneğe sahip olan bir kart destesi oluşturup bu kart destesi ile belli savaşlara katılım ile oynanan bir sisteme sahip şekilde çalışır. Ayrıca kullanıcılar tıpkı gerçek kartlar gibi satın alma, satma ve takas işlemlerini yapma hakkına sahiptir. Kullandıkları kartlar kişimin kullandığı kod gücüne göre belirlenip en iyi ve yaratıcı fikirlere açık bir oyundur.