Migros Bank, Almanya'da bildirilmeyen varlıklarını kapattı

Migros Bank, Almanya'da bildirilmeyen varlıklarını kapattı

Migros Bank, Almanya'da bildirilmeyen varlıklarını kapattı

Bilinmeyen Varlıkların Kapatılması

Portakal devinin mali kolu bu bağlamda tek bir meblağ 2,4 milyon euro ödeyecek.,Migros Bank, Alman müşterilerinin beyan edilmeyen varlıklarına ilişkin davayı çözmek için Ren Nehri'nin dört bir yanındaki adli makamlarla “dostane” bir anlaşma imzaladı. Portakal devinin mali kolu bu bağlamda tek bir meblağ 2,4 milyon euro ödeyecek.

Kuruluş, bu anlaşmanın Almanya ile sınır ötesi işlemlerde tüm adımı dengelediğini vurguluyor. Çözüm, hem tüzel kişi sıfatıyla Banque Migros hem de ilgili çalışanlarla ilgilidir ve tüm Eyaletler için geçerlidir, Pazartesi günü yayınlanan kısa bir açıklamayı belirtir.

Migros Bank, FinanceScout24 ile işbirliğine başladı

Bugünden itibaren portakal devinin iştirakinin özel kredileri de finans ve sigorta ürünlerinin dijital platformunda sunulacak.
Migros Bank ve FinanceScout24, kredi sektöründe ortaklığa giriyor. Bugünden itibaren portakal devinin iştirakinin özel kredilerinin de finans ve sigorta ürünlerinin dijital platformunda sunulacağı Cuma günü ortak bir basın açıklaması yaptı.

Bu iş birliği Migros Bank'ın geleneksel dağıtım kanallarını online tekliflerle genişletmesine olanak sağlıyor.

Basın bülteninde alıntılanan FinanceScout24 Direktörü Jan Hinrichs, "Müşterilerimiz için bu muazzam bir katma değer anlamına geliyor" dedi.

Etiketler