Michael Saylor: Kripto varlık düzenlemeleri Bitcoin'in işine yarayacak

MicroStrategy CEO’su Saylor verdiği bir röportajda, kripto paralar hakkındaki düzenlemelerin BTC'yi olumlu etkileyeceğini söyledi.

Michael Saylor: Kripto varlık düzenlemeleri Bitcoin'in işine yarayacak

MicroStrategy CEO'su ve Bitcoin destekçisi Michael Saylor, kripto varlık düzenlemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Saylor'a göre BTC, düzenlemelerden faydalanacak.

Michael Saylor, kendisiyle gerçekleştirilen bir röportajda, uygun düzenleyici kuralların Bitcoin için epey yararlı olacağını belirtti. Bitcoin'i kurumlar için yatırım yapılabilir tek varlık olarak nitelendiren Saylor, alandaki netliğin bütün piyasada pozitif bir etkiye sahip olacağını söyledi.

Saylor öte yandan, düzenlemelerin Bitcoin'in volatilitesini azaltabileceğini ve halk arasındaki popülerliğini artırabileceğini öngörüyor. Saylor düzenlemelerin, kurumsal benimsenmenin de kısa sürede hız kazanmasına fayda sağlayacağını belirtiyor:

''Netliğe ihtiyacımız var. Sektördeki kripto varlık düzenemeleri ve netlik, Bitcoin alanındaki volatiliteyi azaltarak haklın BTC'ye olan güvenini artıracak.''

Saylor Bitcoin'i, 30 yıl boyunca elde tutulabilecek bir değer deposu olarak nitelendiriyor. Solana ve Ethereum gibi diğer projelerde para olmasına rağmen oldukça riskli olduğunun da altını çiziyor.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler