Meral Akşener’den sert çıkış: Asgari ücret güncellensin

Her ay farklı şehirleri ziyaret etmesiyle gündeme gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün İstanbul ziyareti esnasında Zeytinburnu’nda ki halka seslendi.

Meral Akşener’den sert çıkış: Asgari ücret güncellensin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den hükümete sert çıkış yapıldı. Özellikle ekonomik yönden zorluk yaşayan kişi sayısının artmasıyla halkın dertlerini dinleyen Meral Akşener tarafından söylenen sözler dikkat çekti. Özellikle Ankapark’a 14 Milyar lira harcanmasından dolayı yakınan Akşener harcanan parayla ilkokuldan lise sona kadar tüm öğrencilerin bir yıl boyunca kahvaltı ve öğle yemekleri karşılanabilir ve EYT meselesi kolaylıkla çözülebilirdi demesi gündeme düştü.

Akşener: En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olsun!

Meral Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener halkın derdini dinlerken aynı zamanda emekli maaşlarının tutarının düşük olduğuna değindi. En düşük emekli maaşının asgari ücret kadar olmasına değinen Meral Akşener, asgari ücretin yeniden güncellenmesi gerektiğini söyledi. Evi kira olanların zor geçindiğini ve bunların tamamını çözeceklerine değinen Akşener’in sözleri Zeytinburnu halkını az da olsa sevindirdi.