Matic kendi rekorunu kırabilecek mi?

Matic Network (MATIC) Nedir? Matic kendi rekorunu kırabilecek mi?

Matic kendi rekorunu kırabilecek mi?

Matic Network (MATIC) Nedir?

Matic Network (MATIC), temel blockchain ağı katmanını güncellemek yerine, ikinci katman bir ölçeklemeyi amaçlamaktadır. Matic Network’ün esas amaçlarından biri, ağ üzerindeki etkileşimde bulunan işlemler arasındaki karmaşıklığı azaltmaktır.

Matic Network (MATIC), ilk çıkışında projenin amaçlarından biri olarak, kullanıcılar, merkeziyetsiz finans uygulamaları ve ekosistemler arasında etkileşimi kolaylaştırmayı sunmuştur. Matic Network bu işlem için Plasma çerçevesinin özelleştirilmiş bir versiyonunda merkeziyetsiz bir platform olarak tasarlandı.

Plasma, Ethereum ağına önemli ölçüde ölçeklendirmeyi sağlayan bir çözümdür. Bu çözüm ile temel blockchain üzerinde küresel çapta merkeziyetsiz finansal uygulamaların inşa edilebilmesine olanak sağlıyor.

Matic Network bu çerçeveye ek olarak yan ağlar (side chain) ve güvenliği arttırmak amacıyla Proof of Stake (PoS) doğrulayıcılarını eklemiştir.

Matic Network tarafında teknik olarak ise işler zaman zaman kötü görünsede neredeyse kusursuz işleyen bir formasyon olduğunu görebiliyoruz, kanal dibinden her seferinde bulduğu destekleri sert şekilde çalışıtıran Matic Network 'de yatay kanal içindeki hareketlerine devam ediyor ve 79 Cent hedefli yoluna devam ediyor.

Matic için destek ve dirençler ise şöyle:

Destekler 0,37600 - 0,33056 - 0,27748

Dirençler 0,39450 - 0,41345 - 0,4385

Etiketler