Mansur Yavaş duyurdu: Hane başı 500 TL ödeme yapılıyor!

Türkiye genelinde ilk olarak hanelere doğalgaz desteği vermeyi başlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından müjde verildi.

Mansur Yavaş duyurdu: Hane başı 500 TL ödeme yapılıyor!

Türkiye genelinde ilk olarak hanelere doğalgaz desteği vermeyi başlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından müjde verildi. Mansur Yavaş tarafından verilen doğalgaz desteği ile ilgili detaylar gelmeye başladı.  

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş müjdeyi verdi! Doğalgaz desteğinin detayları açıklandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından yapılan açıklamada Doğalgaz desteğinin hane başı 500 TL’lik ikinci ödemesini tamamlıyoruz açıklamasını yaptı.  

Hane Başı 500 TL ödeme yapılıyor!  

Mansur Yavaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 600 milyon TL’lik Kara Kış Destek Paketinde ilk doğalgaz ödemeleriyle vatandaşa destek vermeye başladı. Muhtaç olan vatandaşa verilen kömür yardımından sonra doğalgaz kullanan ihtiyaç sahibi ailelere de belediye tarafından 500 TL ödeme verilmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 ay boyunca her ayın 16’sında doğalgaz ödemesi yapacağını duyurmuştu. Başkent Kartlarına 4 ayda toplam 2 bin 150 TL’den 400 milyon 349 bin 350 TL doğalgaz desteğinin 500 TL’lik ilk ödemesini 16 Kasım tarihinde yapılmıştı. İkinci ödemenin de bugün tamamlanacağını duyuran Mansur Yavaş, yapılan tutarlar, doğalgaz faturası, kartı sayaçlar ve gazmatik.com.tr adresinde bulunan Gaz Kiosklarından yalnızca doğalgaz yüklemelerinde geçerli olacağı açıklandı.