Lorde Edge kimdir? Elon Musk, sosyal medyada isimlerini değiştirdi!

Sosyal medya mesajları ile birlikte piyasaları alt üst eden dünyanın en zengini Tesla Ceo'su Elon Musk, Twitter'da adını Lorde Edge olarak değiştirdi. Peki neden tüm detaylar şimdi Birborsa'da.

Lorde Edge kimdir? Elon Musk, sosyal medyada isimlerini değiştirdi!

Yaptığı açıklamalarla gündem belirleyen her hareketi olay olan Elon Musk, yeni bir hamle yaparak herkesi şaşırttı. Musk sosyal ağ hesabının adını değiştirerek Lorde Edge yaptı.

Lorde Edge kimdir? Elon Musk adını neden Lord Edge yaptı?

Milyarder girişimci Elon Musk, sosyal ağ platformunda görünen adını değiştirerek Twitter'daki takipçilerini şaşkına çevirdi. Twitter'daki yeni görünen adı "Lorde Edge" ve konumu Trollheim. Tesla ve SpaceX Ceo'su isim ve yer değişikliği için herhangi bir açıklama yapmadı.

Lorde Edge kimdir? Elon Musk, sosyal medyada isimlerini değiştirdi! - Resim : 1

Elon Musk Piyasalarla Oyun Oynamaya Devam Ediyor!

Sürekli yaptığı kimisi için manipülatif kimisi için ise gelir kaynağı olan Elon Musk hareketlerine bir yenisi daha eklendi birçok piyasa takipçisi Elon Musk'ın bu son olayında neye yorumlayacağını şaşırdı kimisi için bir Metaverse geçiş süreci iken kimisi ise tamamen SpaceX projeleri ile ilgili bir olay. 

Nedenini direk Elon Musk açıklamadığı sürece kimsenin anlayamayacağı bu durum ne sebeple olursa olsun piyasada hareketliliğe neden olduğu ve olağan dışı hacim oluşturmaya devam ettiği kesin. İsim değişikliği ile birlikte piyasalarda işlem gören Floki, Doge gibi adı sık sık Elon Musk ile gündeme gelen coinlerin değerleri hızla yükseliş gösterirken, Metaverse projelerindeki yükseliş ve isim değişikliğinin denk gelmesi Elon Musk, Metaverse evrenine dahil mi oluyor sorularını akıllara getirdi.

Etiketler