Analist Girimath: Yatırımcılar SHIB'de bu seviyelere hazır olsunlar

Ünlü kripto para analisti Akash Girimath, SHIB'deki yükselişi nasıl değerlendirdi? Shiba Inu'dan nasıl bir yön bekliyor?

Analist Girimath: Yatırımcılar SHIB'de bu seviyelere hazır olsunlar

Shiba Inu, geçtiğimiz hafta tüm zamanların en yüksek düzeyi olan 0,00008876 dolara çıktı ve bu süreçte piyasa değeriyle Dogecoin'i geride bırakarak ilk ona girmeyi başardı. Bunun yanında, o zamandan bu yana, meme coin'in momentumu büyük ölçüde hız kaybetti ve Perşembe günü  0,0004264 dolardan başlayan bir satış gerçekleştirdi. Bu satış, 7 günlük bir süreçte yüzde 50'den fazla düşüş yaşamasına sebep oldu. Fakat SHIB şu sıralarda toparlanma eğilimi gösteriyor.

Ünlü analist Akash Girimath, Shiba Inu için bu seviyelere işaret ediyor

Girimath'e göre, Shiba Inu fiyatındaki teknik oluşum yüzde 220'lik bir artışla birlikte hedefi 0.000197 dolara çıkarabilir. Bunun yanında analist, SHIB'in 0.0000649 dolar üzerinde günlük bir kapanış yapması durumunda yukarıdaki seviyelerin görebileceği bir kırılma olabileceğini de belirtiyor. Yatırımcılara, Shiba Inu 0.0000781 doların üzerinde daha yüksek bir zirve belirlemeden harekete geçmemelerini öneriyor.

Girimath'e göre, bu yükseliş basit olsa da yatırımcılar, SHIB fiyatının 20 Ekim’de görülen yükseliş paternindeki hedef olan 0.0000123 dolar düzeyinde yavaşlamasını bekleyebilirler. Ayrıca SHIB 0.0000479 doları tekrar test ederse çift dip modelinin oluşacağını aktaran analist, alıcıların bu bariyeri savunmaması halinde yükseliş beklentisinin geçersiz kırılacağını ve buna ilişkin oluşan formasyonun işlemeyeceğinin de altını çiziyor.

Etiketler