Kriptolar düşerken bile para kazanmanın yolları!

Kripto para birimlerinin fiyatlarının iyi durumda olmadığını söylemek yanlış olmaz peki piyasanın düşüşlerinde para kazanmak mümkün mü?

Kriptolar düşerken bile para kazanmanın yolları!

Para piyasalarında bulunan insanların en öncelikli işi kendi ülkerinin enflasyonuna yenik düşmemek daha sonra para kazanmak olmalıdır. Bu yüzden ne işlem yaparsa yapılsın elde bir miktar nakit tutmak kişiler için önemlidir düşüşe yakalanmayı bir fırsata çevirmek ve hamle şansını arttırır. Piyasada para kazanmak için bir yoda olmaya ise hiç gerek yoktur... sistematik ve kendi sistemine uygun kurallara uyarak ilerlemek para kazanamk, sizi sistemin bir parçası yapar. 

En Düşük Fiyattan Kripto Satın Alın

Ayı piyasası sırasında kripto fiyatları düşer. Kriptolarınız varsa, portföyünüzün şu anda iyi performans göstermeme ihtimali yüksektir. Ancak, bu tam olarak nasıl soğukkanlılığınızı koruyacağınızı bilmeniz gereken türden bir durumdur. Sakin bir şekilde analiz edildiğinde, bir ayı piyasası büyük yatırım fırsatları sunabilir. Gerçekten de, size kriptoları en düşük seviyelerinde satın alma veya kullanma fırsatı verir!

2020'den bu yana birkaç aylık bir iyileşmeden sonra, Mayıs 2021 ayı bir kripto çöküşüne işaret etti. Örneğin, Mayıs ortasından bu yana Bitcoin ve Ethereum yüzde 42'den fazla düştü. Kripto fiyatları artık inanılmaz derecede düşük daha fazla düşme ihtimalini hâlâ barındırsa bile bu bölgelerin dip olma ihtimali de bir gerçek.

Önemli bir piyasa oyuncusu olan MicroStrategy Şirket,, Bitcoin'e yaptığı yatırımla tanınıyor. Ancak son zamanlarda Bitcoin düşüşüyle ​​alay edilince MicroStrategy, Bitcoin'deki pozisyonlarını güçlendirmek istediğini açıklayarak herkesi yanlış yola soktu.

Tabii ki, bu strateji kripto fiyatları tekrar yükselene kadar bir süre kilitleyebileceğiniz fonlara sahip olmayı gerektirir. Nakit sıkıntısı mı çekiyorsun? Bu durumda, ikinci yöntem ilginizi çekecektir.

Kripto arbitrajı ile geçici fiyat farklılıklarından yararlanma

Kriptolar düşerken bile para kazanmanın yolları! - Resim : 1

Arbitraj para kazanmayı sağlayan bir ticaret tekniğidir, piyasa kripto üzerine fiyat tutarsızlıkları yararlanarak para kazanılır.

 Arbitraj Nedir? 

Aslında, bir kriptonun fiyatı tüm ticaret platformlarında tam olarak aynı oranda hareket etmez. T anında, bir kriptonun fiyatı borsalara bağlı olarak farklı olabilir. Piyasa fiyatları düzenlediğinde, kısa bir süre içinde borsalarda farklı fiyatlarda bir kripto bulunabilir. Kripto arbitrajı, belirli bir fiyattan bir kripto satın alarak ve hemen başka bir ortamda daha yüksek bir fiyata yeniden satarak bu fiyat farklılıklarından yararlanmayı içerir.

Bu tür ticarette zaman parametresi önemli bir rol oynar. Gerçekten de fiyatlar dengelenmeden alım ve satımı gerçekleştirmek için hızlı olmak gerekiyor. Bu nedenle kripto arbitrajı yapmanın en etkili yollarından biri otomatik yazılım kullanmaktır. Çok çeşitli ticaret platformlarını hesaba katmanıza ve göz açıp kapayıncaya kadar alım satım işlemleri gerçekleştirmenize olanak tanırlar.

Bu yöntemi kullanarak piyasalar düşerken bile para kazanmak mümkün elbette birçok yol daha mevcut ama aralarında en az riskli olan ve kazanma şansımızı en çok arttıran fırsatlardan ikisidr.

Etiketler