Kripto Sektörü: Stratejideki büyük değişim ve sonuçları

2021 yılı şimdiye kadar devletin kripto sektöründe ne kadar güçlü olabileceğini gösterdi. Pek çok vokal kripto gazisi, gözden düşmemek için Twitter ve Co.'da uysal davranmak zorunda kaldı.

Kripto Sektörü: Stratejideki büyük değişim ve sonuçları

Temelde uyumlu: isyancılar ölüyor

Bu strateji değişikliği, özellikle Binance CEO'su Changpeng Zhao (''CZ'') tarafından  somutlaştırıldı.  En büyük kripto borsası olan Binance, gri bir alanda faaliyet göstererek bir servet kazandı. Binance'in yaptığının hiçbir şekilde yasa dışı olmadığı anlamına gelmelidir, ancak çoğunlukla ilgili finansal düzenleyicilerin ulusal onaylarının, işi bölgesel olarak tanıtmasına izin verilmemesi için eksiktir. Aynı zamanda, çok sayıda yargı Binance hakkında uyarı mesajları yayınladı. Kısacası: CZ, uzun vadede eski stratejinin yanına kâr kalamayacağını anladı. Özellikle Coinbase gibi rakiplerden beri Düzenleyicilerle el ele gitmek ve özellikle Almanya'da işinizi bölgesel olarak genişletmek için lisanslardan yararlanmak.

Düzenleme hakkında atıp tutmak yerine, CZ şimdi 180 derece döndü en azından dış etki açısından. CZ, yetkilileri düzenli olarak pohpohlar ve Twitter'da sıkı düzenlemenin ne kadar önemli olduğunu duyurur. En yüksek düzenleyici standartlar artık grup önceliği 1'dir ve Twitter bağımlısı CEO'nun kalbine yakın bir konu olarak dış iletişimde yürütülür.  Yine de hükümet düzenlemesinin gücünü gösterir. Devasa sermaye potalarına sahip kripto şirketleri bile sonunda yönergelere boyun eğmek zorunda.

Etiketler