Kripto para yasaları Mecliste!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geride bıraktığımız hafta kripto para yasasının hazır olduğunu ve gecikmeden Meclis’e getirileceğini söylemişti. Bu gelişmeyle beraber kripto para piyasasının temsilcileriyle çarşamba günü Meclis’te görüşme gerçekleştirilecek.

Kripto para yasaları Mecliste!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, sosyal medya platformu Twitter vasıtasıyla dijital para sektörü ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Elitaş, kripto para piyasasının önde gelen isimlerini çarşamba günü Meclis’e çağırdığını açıkladı. Davet edilen isimlerin ise Aytunç Yıldızlı, Sima Baktaş, Sait Arslan, Uğur Açıkgöz ve Kamile Uray olduğu açıklandı. Meclis’e gidecek olan isimlere ise yenileri eklenebileceği belirtildi.

kripto  yasası

Bu davet üzerine sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kimisi davet alan kimisi ise davet alamayan kişiler üzerinden Mustafa Elitaş'ı eleştirirken sosyal medyada @remdocan olarak bilinen Kamile U., konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama ile asıl hedefin ne olduğunu adeta herkese hatırlatarak şu cümleleri kullandı, ''Toplantıda ben olurum ya da başkası olur fark etmez önemli olan topluluğun ortak fikirlerinin iletilmesi..''  Bu mesajında da yüzlerce beğeni alan Kamile U. cümlelerine ortak akıl geliştirmenin kripto piyasaların faydasına olacağını ve herkesi ortak akıl için bir toplantıya davet ettiğini duyurdu.

Etiketler