Kripto Fenomen Tutuklandı: Reklamını Yaptığı Proje Çöküyor!

Kripto fenomeni olarak tanınan Ben "BitBoy" Armstrong, eski iş ortağı Carlos Diaz'ın evinin önünde gerçekleştirdiği canlı yayının hemen ardından gözaltına alındı.

Kripto Fenomen Tutuklandı: Reklamını Yaptığı Proje Çöküyor!

Kripto etkileyicisi Ben Armstrong, eski iş ortaklarıyla Twitter'da gerçekleştirdiği canlı yayının ardından tutuklandı. Gwinnett County Şerif Departmanı kayıtlarında, "Benjamin Charles Armstrong"un tutuklandığı görünüyor, ancak suçlamaya dair detaylar henüz açıklanmadı.

Gecenin geç bir saatinde Ben Armstrong, danışman ve NFT yatırımcısı olarak bilinen Carlos Diaz'ın evinde canlı yayın yapmaya başladı. Armstrong, Diaz'ın Houston mafyasıyla bağlantılı olduğunu iddia ederek, kendisinin öldürülmek istendiğini iddia ettiği bir tirada konuşmaya başladı.

Yayının yaklaşık olarak 19. dakikasında, yerel polis, Ben Armstrong'un karşısına çıkarak üzerinde silah olup olmadığını sordu, ancak Armstrong bu iddiayı reddetti.

Daha sonra Armstrong'a telefonunu bırakması emredildi ve yayın geriye kalan 17 dakika boyunca sessiz kaldı. Ancak, bu süre zarfında hala Armstrong ile polis memurları arasında geçen bir konuşmanın sesi duyulabiliyordu.

Gwinnett County, Georgia Şerif Ofisi'ne göre, Benjamin Charles Armstrong, 25 Eylül'de yerel saatle 9:11'de gözaltına alındı ve şu anda cezaevinde tutulmaktadır.

Twitter'da yapılan canlı yayına göre Armstrong, aracının arka koltuğunda mermi yüklü bir silah taşıyordu.

BEN Token Sert Düşüşe Devam Ediyor

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen BEN token'ları, tutuklama raporlarının sızdırılması sonucunda %30 değer kaybetti.

Ağustos ayında yapılan bir duyuru, Ben Armstrong'un Bitboy Crypto adlı medya şirketinden oybirliğiyle çıkarıldığını ortaya koydu. Tartışmanın nedeni büyük olasılıkla bu olaydı.