JP Morgan, El Salvador'un Bitcoin konusunda şüpheli

El Salvador'dan sonra bir Paraguay'ında BTC'yi savunur hâle geldi. Devletin para birimlerinin arasına eklemeye karar vermesiyle birlikte eleştirisel sesler yükselmeye devam ediyor.

JP Morgan, El Salvador'un Bitcoin konusunda şüpheli

Paraguaylı bir milletvekili, kendi ülkesinde benzer bir proje başlatmak için bir senatörün desteğine sahip olduğunu iddia ettiği için, ana akım finansal analistler El Salvador ve başkanı Nayib Bukele'nin Bitcoin (BTC) benimseme planlarını eleştirmeye devam ediyor.

Latin Amerikalı bir milletvekili, Bitcoin'in benimsenmesiyle ilgili bir yasa tasarısının bu Çarşamba günü sunulacağına söz verdi. Geçen ay Carlos "Carlitos" Rejala , "Paraguay'ı inovasyon için bir vitrin haline getirmeye yardımcı olacak" önemli bir projeye başladığını duyurdu.

Twitter'da yayınlanan bir mesajda Rejala, Paraguay'ın üst kanadındaki en büyük ikinci parti olan Hakiki Radikal Liberal Parti'nin uzun zamandır senatörü olan Fernando Silva Facetti'nin desteğini aldığını iddia etti.

Rejala, İngilizce olarak "burada Paraguay'ı birleştirmek için" olduğunu iddia etti ve şunları ekledi:

"Bu yüzden Senatör Facetti ile 14 Temmuz Çarşamba günü Bitcoin Bill'i sunmaya karar verdik."

Hagamos de Rejala partisinin alt mecliste iki milletvekili ve iki senatör bulunuyor. Her iki hükümette de iktidardaki Colorado partisi hakim. Henüz hiçbir parti tasarı hakkında görüş bildirmedi, ancak bu, açıklanacağı Çarşamba günü değişebilir.

Facetti, kendi gönderisinde şunları yazdı :

"Paraguay yeni dijital dünyaya uyum sağlamalı ve dijital yatırımların odak noktası olarak kendisini güçlendirmeli."


Bu kripto varlıkların "mali dengemize katkıda bulunması gereken emtialar" olduğunu savunarak, "kripto varlık endüstrisinin yasal, finansal ve mali güvenlik sağlamak ve kontrol ve denetim mekanizmaları oluşturmak için düzenlenmesi gerektiğini" ekledi.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler