İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını

İlişki açısından bazı burçlar oldukça zordur. En zor üç burcun kadını hakkında siz değerli okurlarımıza bilgi vermek istiyoruz.

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını

İkili ilişkilerde en zor burç kadını  bir tane değildir. Her burcun kadınının ilişki içinde kendine göre artı ve eksileri vardır. Ancak en zor burç kadını belirlemek gerekiyorsa akrep, aslan ve yengeç burcu kadınlarını ilk sırada gösterebiliriz.

Akrep, Aslan Ve Yengeç Kadınları

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 1

 Akrep burcu keçi inadına sahiptir. İlişkilerde ise bir o kadar gururludur. Küsünce sevdiği adama dünyayı dar edebilir. Ama onun yegane koruyucusudurlar. Evlendikten sonra çalışmamayı tercih edebilirler. Arkadaş ilişkilerinde mesafelidirler. Boş vakit geçirmeyi sevmediklerinden gereksiz samimiyetten hoşlanmazlar. Bu yüzden soğuk gibi görünürler ama aslında sıcak kanlı insanlardır. Sır tutma konusunda son derece başarılıdırlar. Parayı severler. Uzun süre ara biriktirip tek günde harcayabilecek potansiyele sahiptirler.

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 2

Kendinden asla ödün vermeyen Aslanlara dünya onların etrafında döner gibi davranırlar. Popülerlikten hoşlanırlar. Zarif, güzel, kibar, çekici ve neşelidirler. Ama asla alçakgönüllü bir yapıları yoktur. Bir miktar bencildirler bu durum ilişkilerinde en temel problemlerden birisidir. Güç hep onlarda olmalıdır. Paraya önem verirler. Parasız kalmaktan hoşlanmazlar. Bu onları bunalıma sürükler. Para kazanmayı saygınlık olarak görürler. Bolca konuşabildikleri ve başkalarına öğüt verebildikleri meslekler onlar için uygundur. Spor ile ilgilenmeyi ve spor giyinmeyi severler. 

Yengeçler duygusal kadınlardır. Detaylı bir düşünce yapısına sahiptirler bu yüzden karşılarındaki adamı detaylarla yorabilirler. Ancak sahiplenici yapıları gereği partnerlerini bırakmazlar.  Yengeç burcu hassas yapıdadır ve her zaman ince düşünülmesini isterler. Bir kere kabuğuna çekildiği zaman kolay kolay düzelmezler. Çok iyi sır tutucudurlar. Evcimen bir yapıya sahiptirler. Girdikleri ortamlarda birden sosyalleşemezler. Kendilerini geri plana atarlar. Ancak sonrasında çok sağlam arkadaşlık ilişkileri kurarlar. Kendilerini güvenceye almaktan hoşlanırlar. Savurgan değillerdir ancak cimri de değillerdir.

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 3

Koç Kadını 

Kendi işini kendisi görmeyi seven, işlerini yaptırmak için erkeğe ihtiyacı olmayan karakterdedirler. Liderliği kimseye bırakmak istemezler.  Aşkta bile ilk adımı kendileri atarlar. Hesap vermeyi sevmez, özgürdür. Son derece akılcı ve pratiktirler. Bu sebeple ilişkide de iş hayatlarında oldukça pozitif yapıya sahiptirler. Eşleri ile keyifli bir birliktelik kurarlar.

Boğa Kadını 

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 4

Disiplinli, sabırlı, açık sözlü, dürüst yapıda kadınlardır. Çoğu erkeğe göre daha cesur ve merttirler. Onun ilişkisinde erkek boş bir karaktere sahip olmamalıdır. Pratikte iyidirler. Düşündürücü konulardan hoşlanmazlar. Dostları için eşsiz bir şanstırlar. Doğayı ve doğadaki tonları çok severler. Bitkisel ürünlerden hoşlanırlar. Müzik kabiliyetleri vardır. Enstürman çalmaya yatkındırlar. Dinginlikten hoşlanırlar bu tembellikten kaynaklı değildir. Çok çalışkan ve dayanıklıdırlar.

İkizler Kadını

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 5

Hareketli, neşeli kıpır kıpır bir hayatları vardır. Bu, ilişkilerine de yansır. Sürekli olarak birine bağlı kalamazlar. Ancak düzeni oturttuklarında bu problem olmaz. Erkeklere karşı soğukturlar. Ama uyumu yakaladığı kendi gibi birisine karşı durum tamamen değişir. Şefkatli ve ilgili birinden etkilendiğinde bu muhtemelen aşka dönüşür. Parayı kazanmayı da harcamayı da iyi bilir.

Başak Kadını 

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 6

En pratik ve romantik yapıdaki kadınlardır. Kusursuzluk aradıkları için başkasının yaptığı işleri beğenmez ve kendi işini kendi yaparlar. Sakin bir yapıları vardır. Kaostan hoşlanmazlar ama çok sinirlendiklerinde cevabını da verirler. Titizdirler ve düzenlidirler. İki yüzlülükten hoşlanmazlar. Para konusunda son derece güvenilirdirler. Ekonomilerini de iyi ayarlarlar. Eleştirilmekten hoşlanmazlar kendine uygun bir eş bulduğunda tüm dertlerini ve sıkıntılarını yüklenir. Sadık bir yapısı vardır. Duygusal yönü ter zaman kontrol altındadır aynı zamanda çok incedir.

Terazi Kadını

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 7

Terazi kadını tartışmaktan kaçacağınız dobra bir yapıdadır. İnatlaşmalarında genelde haklıdır ve boş yere çaba sarf etmez. Karşısındakini de ikna eder. Değişik kokular sürmeyi sever. Eşlerine karşı son derece çözüm odaklı ve sadık yaklaşır. Sevdiği kişiye bağlıdır. Zaten normal yaşantısında da arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven yalnız kalmaktan hoşlanmayan biridir.

Yay Kadını 

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 8

Son derece dürüst ve açık sözlüdürler. Yalandan hoşlanmazlar. Aile bağları kuvvetli değildir. Bir erkek tarafından emir almaktan hoşlanmazlar. Arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştırırlar ama neşeli, kalbi güven dolu, zeki ve mantıklı bireylerdir. Erkeksiz değillerdir ama erkeklerin keyif aldığı aktivitelerden hoşlanırlar. Özgür yapıları ilişkilerinde sorunlar yaratabilir. Ama aşkta tutkuludurlar. Sevgi ve sadakate değer verirler. Para ise onlar için hiç bir anlam ifade etmez. Bu yüzden savurgandırlar.

Oğlak Kadını 

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 9

Saygı, güven ve samimiyeti ön planda tutar. İlişkide oğlak erkeği ile birbirini çok iyi dengeleyebilirler. Bu uyumda sanatsal yetenekler ve ruhsal aktiviteler ön plana çıkabilir. Evliliğinde sadıktır. Ayrıca aileleri de evliliğine maddi destekte bulunacak kadar fedakârdır. Eşinin ailesine karşı da saygılıdır. İdeal eştir. Ne kadar sert görünürse görünsün oldukça zarif ve sempatik insanlardır. Ayrıca duygusal ve ılımlı yapıları vardır. Şakadan ve gereksiz tavırlardan hoşlanmaz, tahammül edemezler. Eli açıktır. Genellikle makyaja alerjisi olduğundan makyaj yapmayı tercih etmezler. Hayalperest değildirler.

Kova Kadını 

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 10

Özgürlüğüne aşırı düşkündür. Bu yüzen bağlanma sorunu yaşar. Ön kısıtlamayan biri ile ilişki yürütebilir ve ona bağlanabilir. Erkeklerin maddi durumu ile ilgilenmez. O, bilgi ve entelektüel erkekler ile ilgilenir. Kendi kurallarına göre yaşar toplumsal normlardan hoşlanmaz. Akıllı ve zekidir. Aynı zamanda yardımseverdir. Hataları olsa da hatalarında inat ederler. Kendine has giyim tarzı ve saç şekilleri vardır. Duygularını açıkça belli edemeyebilir. Çekingen yapıdadırlar. Arkadaşlık ve sevgililik arasında ince çizgileri vardır. 

Balık Kadını

İlişkiler açısından en zor üç burcun kadını - Resim : 11

Güzelliği ile herkesi büyüleyen balık burcu kadını son derece müsriftir ve kaliteli giyinmeyi sever. Evlendikten sonra çalışma hayatını bırakabilir. Eşinin her zaman yanındadır. Onu sönük bırakmaya çalışan bir yapısı yoktur. Çekingen ve utangaçtır. Aynı zamanda çok kırılgandır. Hemen ağlayabilir. İnsanları incitmekten çok korkar.