HATSN Halka Arz Performansı | HATSN Halka Arz Kaç Tavan Yaptı?

Hat-San Gemi (HATSN), geçtiğimiz hafta Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. İlk işlem gününden itibaren tavan fiyatına ulaşan HATSN halka arzı, yatırımcılar ve piyasa analistleri tarafından yakından takip ediliyor.

HATSN Halka Arz Performansı | HATSN Halka Arz Kaç Tavan Yaptı?

Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş. (HATSN), geçtiğimiz hafta Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı ve halka arz süreci yatırımcılar arasında büyük ilgi uyandırdı. İlk işlem gününden itibaren tavan fiyatına ulaşan HATSN hisseleri, yatırımcılarını sevindirmeye devam ediyor. Şirketin halka arz fiyatı 22,60 TL olarak belirlenmiş ve toplamda 1.001.180.000 TL'lik bir büyüklükle karşımıza çıkmıştı. Halka arza katılan katılımcı sayısı ise 3.735.310 olarak kayıtlara geçti.

HATSN Halka Arz Kaç Lot Verdi?

Hat-San Gemi (HATSN) şirketi, halka arzında eşit dağıtım yöntemi kullanarak toplamda 44.300.000 lotu yatırımcılara sunmuştur. Bu dağıtım kapsamında; yurt içi bireysel yatırımcılara 31.010.000 lot, yurt içi kurumsal yatırımcılara 8.860.000 lot ve yurt dışı kurumsal yatırımcılara ise 4.430.000 lot tahsis edilmiştir.

HATSN Borsada Parlıyor

Hat-San Gemi (HATSN) hisseleri işlem görmeye başladığı günden itibaren tavan fiyatına ulaşmış ve bu parlama sürecini sürdürüyor. HATSN, son işlem gününde 36,36 TL fiyatla işlem görmüş ve halka arza katılan yatırımcılara yüzde 61 oranında getiri sağlamıştır.

HATSN Halka Arz Tavanda Kaç Lot Var?

HATSN hisseleri, şu an itibariyle tavanda bekleyen lot sayısıyla dikkat çekmektedir. TSİ 11.00 itibariyle tavanda bekleyen lot sayısı 37,5 milyon lot seviyesine yükselmiştir. Ancak, bu fiyat seviyesinden işlem gerçekleşebilmesi için yatırımcıların lotlarını satmaları gerekmektedir. Tavanda bekleyen lotlar, HATSN hisselerinin o günkü piyasa performansını yansıtan önemli bir gösterge olarak kabul edilmektedir.

HATSN halka arzı, yatırımcılar arasında büyük ilgi çekmeye devam ediyor ve hisse senedinin gelecekteki performansı merakla beklenmektedir. Bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Etiketler