Harry Potter'ın 20. yıl özel bölümünden yeni fragman geldi

Harry Potter'ın 20. yıl özel bölümü ''Return to Hogwarts''tan yeni fragman geldi. “Return to Hogwarts", 1 Ocak 2022 tarihinde HBO Max'te yayınlanacak.

J.K. Rowling'in fantastik romanlarından uyarlanan efsaneleşmiş film serisi Harry Potter'ın oyuncuları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson, serinin ilk filmi 'Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın vizyona girişinin 20. yıl dönümünü kutlamak için tekrar bir araya geldi.

Harry Potter'ın 20. yıl özel bölümünden yeni fragman geldi! “Return to Hogwarts

"Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts" (Hogwarts’a Dönüş) filminin yeni fragmanı yayınlandı. 

Harry Potter'ın 20. yıl özel bölümünden yeni fragman geldi! “Return to Hogwarts

Bu özel bölümde başroller Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson ve ayrıca Helena Bonham Carter, Tom Felton, Robbie Coltrane, Evanna Lynch, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Jason Isaacs, Imelda Staunton, Oliver Phelps, Bonnie Wright, James Phelps, Matthew Lewis, Alfred Enoch, Mark Williams ve Ian Hart gibi isimler yer alıyor. 

Harry Potter'ın 20. yıl özel bölümünden yeni fragman geldi! “Return to Hogwarts

Return to Hogwarts", 1 Ocak 2022'de HBO Max'te yayınlanacak. 

Harry Potter nedir?

Harry Potter, İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından 7 kitap olarak yazılan fantastik/çocuk edebiyatının önemli serilerinden biridir. Dünyada çok ses getiren seri, sinemaya uyarlanarak 8 film olarak yayınlanmıştır. 

Kitaplar milyonlarca insan tarafından okunurken filmler de izlenme oranlarıyla dünya çapında rekor kırmış ve hep ilgiyle takip edilmiştir. “Dünyanın En Hızlı Satılan Kitabı” ve “Dünyanın En Çok Satılan Çocuk Romanı” rekorları bu seriye aittir. 

Harry Potter konusu nedir?

Harry Potter, anne ve babasını bir trafik kazasında öldü zannederek 10 yıl boyunca Petunia teyzesi, Vernon eniştesi ve kuzeni Dudley ile yaşamak zorunda kalmış yetim bir çocuktur. Ancak gerçek çok farklıdır. Anne ve babası büyücüler dünyasının karanlık yüzü Voldemort tarafından öldürülmüştür. 

Harry Potter, kendisinde bazı tuhaflıklar olduğunu hissediyordur ancak yine de sıradan bir çocuk olduğunu düşünüyordur. 10 yaşına geldiğinde Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük Okulu'na kabul edildiğine yönelik mektuplar alır. Muggle (büyücü olmayan normal insan) teyzesi ve eniştesi bu mektupları almasına engel olmaya çalışırlar. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar Harry'e mektupların ulaşmasına engel olamazlar ve Harry, Hagrid tarafından Hogwarts'a götürülür ve okula başlar. 

Harry Potter, cadılar ve büyücüler dünyasında Lord Voldemort’un öldürmediği çocuk olarak bilinmektedir ve herkes tarafından tanınır. Bazıları ona hayranlık duyarak yaklaşmaya çalışırken bazıları da ondan nefret eder.

Harry, 7 yıl geçireceği Hogwarts’ta, Ron Weasley ve Hermione Granger ile yakın dostluk kurar. Beraber verecekleri mücadele her yıl arkadaşlıklarını pekiştirirken güçlenmelerini de sağlayacaktır.