Halka arzı eş zamanlı tamamlanan şirketler işleme ne zaman başlayacak?

Borsa İstanbul'da, 3 ayrı şirketin arz toplama dönemleri aynı haftaya denk gelmiş ve bu süreç tamamlanmıştı. Peki bu 3 şirketin işleme başlangıçları ne zaman? İşte detaylar...

Halka arzı eş zamanlı tamamlanan şirketler işleme ne zaman başlayacak?

Gelecek Varlık Şirketi  Ne Hizmeti Veriyor?

Fiba iştirakisi olan Gelecek Varlık, kuruluşların gecikmiş tahsil portföylerini satın alıyor ve tahsil etmek için borçların düzenlenmesi üzerine faaliyet sağlıyor ve 2005 yılından bu yana aktif olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta halka arzı tamamlan şirketin işleme başlayacağı tarih ise 21 Ekim Perşembe olarak belirlendi.

Hedef Holding Hangi Alanda Hizmet Sağlıyor?

Namık Gökalp tarafından 1996 yılında kurulan girişim ve finansman sermayesi üzerinde yoğunlaşan şirket özel yatırım araçları ve ve varlık yönetimleri son dönemlerde hız kazanmış durumda. Geçtiğimiz hafta arz süreci tamamlanan Hedef Holding'in ilk işlem tarihi 22 Ekim Cuma günü olarak kararlaştırıldı.

Anatolia Tanı Şirketi Hangi Alanda Hizmet Sağlıyor?

Anatolia Geneworks, moleküler biyoloji alanında Real-Time PCR, Nükleik Asit yalıtımı, DNA dizileme gibi tekniklerin diyagnostik ya da araştırma amaçlı kullanımını sağlamakta olan kitler, cihazlar ve yazılım gelişimi alanında hizmet veren şirket geçtiğimiz hafta talep toplama sürecini tamamlamıştı ve 21 Ekim Perşembe günü aktif işlem hayatına başlayacağı duyurulmuş durumda.

Etiketler