GARAN'da son durum!

GARAN'da son durum! Endeksi adeta hallaç pamuğuna çeviren Garanti Bankasında sıcak saatler yaşanıyor.

GARAN'da son durum!

Borsa İstanbul'da neredeyse tüm endeksleri etkileyen GARAN hissesi Borsa İstanbul'un büyük bir kısmını oluşturuyor ve bu hissedeki hareketlilik tüm endeksin hareketlerine sebep oluyor diyebiliriz. Günlerdir üzerinde yabancı satış baskısıyla mücadele eden Garanti yatırımcıları, hissenin pandemi döneminden bile daha aşağı düşmesiyle hayli panikledi.

Garanti tahtasındaki son durum ne? Bankacılık endeksi nereye gidiyor? GARAN hissesinin teknik destek ve direnç noktalarını gelin birlikte inceleyelim.

GARAN'da son durum! - Resim : 1

                                                                              BirBorsa / Cem Arslan

Tarihsel olarak bakıldığında 25 Eylül 2018 fiyatına dönen Garanti Bankası hisse üzerinde yaşanan büyük satış baskısını 2 hafta sonra ilk defa bugün biraz olsun kırdı.

Hissede alıcı baskın taraflar Garanti Yatırım ve İş Yatırım oldu. Endeksin kapanmasına hala 85 dakika varken hisse yüzde 1,62 değer kaybıyla 6,67 fiyatından işlem görmeye devam ediyor.

GARAN hissesi destek ve dirençleri nerelerdir?

Destekler: 6,60 - 6,49 - 6,01 - 5,55

Dirençler: 7,00 - 7,79 - 8,12 - 9,16 - 10,81 

Aralık 2009'dan bu yana bu bölgeler Garanti Bankası hissesi için önemli bir eşik olmaya devam ediyor 6,60 altında gün kapatması halinde yönünü tayin etmek çok daha zor olacağı kesin görünüyor.

(Yasal Uyarı: Türkiye'nin canlı borsa, döviz ve hisse senetleri canlı takip sitesi. Piyasalarla ilgli tüm analiz, haber, yorum ve dataları. Kazandıran hisseler ve haftanın hisse senetleri. Yasal Uyarı Notu ©️ BİST Verileri Bir Borsa tarafından 15 dakika gecikmeli sağlanmaktadır. Canlı borsa ekranı da aynıdır. BIST piyasalarında oluşan tüm verilere ait telif hakları tamamen BIST'e ait olup, bu veriler tekrar yayınlanamaz. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri BIST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir. Doğabilecek sorunlardan Bir Borsa sorumlu tutulamaz.)

GARAN TURKIYE GARANTI BANKASI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 79.3
Satış 79.35
Değişim 2.85%
Son Değer 79.3
En yüksek 80
En düşük 77.1
Haftalık Değişim 0.7623%
Aylık Değişim 15.7664%
Yıllık Değişim 42.1029%
Etiketler