366.2 milyon Ripple uykusundan uyandı!

366.2 milyon Ripple uykusundan uyanıp işleme açıldı. Ripple'da aylardır beklentilerin çok altında kalan fiyat ve işlemlerin son bir kaç gündür sert hareketler ve işlem hacminin artmasının ardından Ripple balinaları uyandı ve yıllardır işleme kapalı olan XRP'ler tekrar işleme dahil edildi.

366.2 milyon Ripple uykusundan uyandı!

Bu yıl XRP trade’ini askıya alan Bitstamp borsası ve Ripple birlikte toplamda 366 milyondan fazla XRP token’ını transfer etti.

24 saat içinde Ripple ve Bitstamp borsası, dahili olarak ve piyasanın diğer önemli oyuncularına 366 milyon XRP transferi yaptı. Veriler Whale Alert twitter hesabından tarafından paylaşıldı. Bu verilere göre Ripple, 235.1 milyon XRP’yi kripto borsalarında işleme dahil etti.

Whale Alert’ın son bilgilere göre, önceki gün San Francisco merkezli şirket Ripple, ikisi devasa olmak üzere üç XRP işlemi gerçekleştirdi. Şirket, cüzdanları arasında 230,2 milyon XRP’yi iki parça halinde kaydırdı ve Houbi’ye 4,9 milyon XRP gönderdi. Aktarılan toplam tutarın fiyat karşılığı 240.160.021 dolar.

Ripple ve SEC davasında, menkul kıymetler düzenleyicisinin Bitcoin ve Ethereum ile ilgili dokümantasyon üretmek zorunda kaldığı Ripple lehindeki son mahkeme kararından sonra XRP, CoinMarketCap‘te dördüncü sıraya yükseldi. Ayrıca, XRP fiyatı şu anda bulunduğu 1 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Bitstamp, 131,1 Milyon XRP’yi Transfer etti
Ripple’ın Avrupa ODL koridorunun 131.1 milyon XRP’yi transfer tespit edildi (133.550.138 dolara eşit). İşlemler, kripto para ticaret platformu ile kurumsal yatırımcılar için XRP ve diğer dijital para birimlerini tutan bir borsa ve kripto saklama hizmeti olan BitGo arasında yaklaşık 20 saat önce yapıldı. İlginç bir şekilde Bitstamp, SEC’e karşı Ripple davasının başlamasının ardından Ocak ayında XRP trade’ini askıya alan kripto borsaları arasındaydı.

Etiketler