FTX'den LedgerX satın alımı sonrası büyük sıçrama

FTX, LedgerX'i satın aldı. Bu haber yatırımcılar arasında sansasyon yarattı ve fiyat patladı. Token dünden bu yana yüzde 32 artı. Kripto borsası yakında Coinbase veya Binance ile rekabet edecek mi?

FTX'den LedgerX satın alımı sonrası büyük sıçrama

31 Ağustos'ta kripto borsası FTX'i duyurdu LedgerX şirketini satın aldı. LedgerX, müşterilerine kripto para birimleriyle ilgili seçenekler ve vadeli işlemler sunuyor ki bunu FTX zaten yapıyor. FTX CFTC, LedgerX'i satın alarak ABD pazarında düzenlenmiş kripto para birimi türevleri sunmayı hedefliyor. Duyuru nedeniyle yatırımcılar çıldırdı ve sipariş defterlerini boş aldı: FTX tokeninin fiyatı 24 saat içinde yüzde 32 arttı. Token, son yedi gün içinde yüzde 46'nın üzerinde etkileyici bir fiyat artışı elde etti. Ancak aynı zamanda aylık bazda FTX token sahipleri için altın gibi görünüyor bu süre zarfında fiyat tam olarak yüzde 83,95 arttı. Bu, FTX tokenini kripto pazarındaki en iyi performans gösterenlerden biri yapar.  ABD kripto borsası FTX, iki genç adam tarafından cesur bir fikir olarak başladı: Sam Bankman-Fried ve Gary Wang. Her ikisi de o sırada kripto borsalarının çeşitliliğinden memnun değildi ve tek mantıklı şeyi yaptı: Kendilerini kurdular. Bugün, kuruluşundan üç yıl sonra, Sam Bankman Fried multi-milyarder ve dünyanın en büyüklerinden biri olan Bitcoin Exchange'i kurdu.

FTX ortaklıklarını genişletiyor

Bu arada, FTX'in ortaklık listesi uzuyor ve daha prestijli hale geliyor. ABD Bitcoin borsası FTX, yalnızca Haziran ayının sonuna doğru spor endüstrisinde iki yeni ortaklık kurabildiğini duyurdu. Kripto borsaları, spor takımlarını destekleyerek birçok avantajdan yararlanır. Çünkü spor etkinlikleri aracılığıyla şirketin kendi hizmetleri geniş bir kitleye sunulmakta ve böylece iyi bir şekilde pazarlanmaktadır.

Etiketler