Floki Inu, ünlü Rus futbol kulübüyle ortaklığını duyurdu

Floki Inu, yeni bir ortaklık duyurdu. Hindistan'dan sonra Rusya'da da bir futbol kulübüyle ortaklık kuran FLOKI'nin yeni ortağı Spartak Moskova oldu.

Floki Inu, ünlü Rus futbol kulübüyle ortaklığını duyurdu

Floki Inu (FLOKI), bir süre önce Hindistanlı bir futbol kulübüyle anlaşmıştı. Şimdi de Rusya'nın en önemli futbol kulüplerinden biri olan Spartak Moskova'nın resmi ortağı olduğunu açıkladı.

Floki Inu

Daha önce Napoli ve Bayer Leverkusen gibi ünlü futbol kulüpleriyle de ortaklık kuran FLOKI'nin logosu, bu yeni ortaklık sayesinde Spartak Moskova'nın formalarında ve stadyumdaki LED ekranlarda yer alabilecek. 

Floki token

Floki Inu 400 bin hodler ile piyasada en hızlı büyüme gösteren projelerinden biri olmaya devam ediyor. FLOKI, hali hazırda ünlü meme tokenlar Dogecoin ve Shiba Inu'nun da rakibi konumunda.

Floki Inu nedir?

Floki, Shiba Inu topluluğunun oluşturmuş olduğu bir kripto para birimidir. Floki Inu'nun adı Elon Musk'ın Shiba Inu'sundan geliyor.

Yatırımcıları ödüllendirme temeline dayanan Floki Inu, her işlemde kullanıcıların cüzdanına daha fazla Floki Inu parası eklemektedir. Yani ne kadar çok Floki işlemi yapılırsa kullanıcı o kadar çok Floki ödülü kazanır.

Etiketler