Ev hanımlarına müjde! PTT tarafından 5000 TL veriliyor

Ev hanımlarına müjde verildi! PTT tarafından 5000 TL veriliyor!

Ev hanımlarına müjde! PTT tarafından 5000 TL veriliyor

PTT ev hanımlarını unutmadı. Aktif bank ile görüşme sağlayan PTT ev hanımlarına gelir belgesi istemeksizin 5000 TL ödeme yapacağını açıkladı. PTT tarafından hazırlanmış olan kampanyadan faydalanmak isteyen ev hanımlarının PTT şubelerine giderek başvuru yapması gerekir. PTT tarafından 5000 TL veriliyor! Ev hanımlarına 5000 TL destekten faydalanmak için başvurular ister şubeden isterseniz de SMS yoluyla yapılmaktadır. PTT ev hanımlarına 5000 TL desteği nasıl başvurulur? PTT Ev hanımlarına 5000 TL kredi şartları nelerdir?

PTT tarafından ev hanımlarına 5000 TL veriliyor!

Ev hanımlarına 5000 TL

PTT tarafından ev hanımlarına müjde verildi! PTT tarafından ev hanımları için hazırlanan kampanya kapsamında 5000 TL’ye kadar nakit ödeme yapılacağı belirtildi. Alınacak 5000 TL’lik kredi ödemeleri 3 ay ertelemeli olarak başlatılabilecek. Ekonomik yönden zor günler yaşadığımız bugünlerde ev hanımları tarafından alınacak 5000 TL başvurusu kolay bir şekilde yapılmaktadır. PTT ev hanımları kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlardan aranan şartlar arasında daha önce bankayla ilişkisi bulunuyorsa kredi notunun 1200 puan üzerinde olması gerektiği söylenmektedir.

PTT Ev hanımlarına 5 bin TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

PTT ev hanımlarına 5 bin TL kredi başvurusu ister PTT şubelerinden ister PTT mobil uygulaması üzerinden isterseniz de SMS yoluyla başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvuru yapmak için KREDİ yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra 3050’ye SMS atarak yaptığınız başvuru Aktif Bank’a iletilecektir. Kısa bir süre sonra krediniz onaylandığında hesabınızda 5000 TL görebileceksiniz.