En uygun ihtiyaç kredisi 2022

Pandemi sonrası pek çok insan geçim sıkıntısı derdiyle karşı karşıya kaldı. Biz bugün sizler için En uygun ihtiyaç kredisi 2022 ile ilgili bilgiler vereceğiz. Okumaya devam ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

En uygun ihtiyaç kredisi 2022

Pandemi sonrası pek çok insan geçim sıkıntısı derdiyle karşı karşıya kaldı. İşinden ayrılanlar veya kazandığı parayla geçinemeyen kişiler kazançlarını arttırana kadar ihtiyaç kredisi çekerek geçimini sağlamaya çalışıyor. Biz bugün sizler için En uygun ihtiyaç kredisi 2022 ile ilgili bilgiler vereceğiz. Siz de yazımızı okumaya devam ederek 2022 yılında alacağınız kredilerle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi 2020 yılının mart ayından beri koronavirüs salgınıyla mücadele ediyoruz. Koronavirüs salgınına önlem amaçlı sokağa çıkma yasakları ilan edilse de uzun zamandır böyle bir yasak olmadı. Pandemi sonrası süreçte ekonomik yönden zorluk çeken kişiler bankalara giderek kredi almışlardır. Biz sizler için Ziraat Bankası, Vakıfbank, ING Bank, Akbank, QNB Finansbank, İş Bankası tarafından verilen ihtiyaç kredileriyle ilgili bir rehber hazırladık.

En uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar

En uygun ihtiyaç kredisi 2022 - Resim : 1

En uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar yoluyla siz de geçim sıkıntınızdan kurtulabilirsiniz. Elbette bankalardan alacağınız kredilerin bir de geri ödeme süreçleri bulunmaktadır. Tam da bu noktada bankaların kredi faiz oranları devreye girmektedir. Sizler için Ziraat Bankası, Vakıfbank, ING Bank, Akbank, QNB Finansbank, İş Bankası tarafından verilen ihtiyaç kredisi faiz oranları konusunda bilgileri derledik.

İhtiyaç kredisi faiz oranları

Bankaların kredi faiz oranlarını sizler için derledik. Siz de eğer kredi çekecekseniz bu faiz oranlarını dikkate alarak ve geri ödemeleri hesaplayarak kredi almalısınız. İşte, detaylar…

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi

Ziraat kredi

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranını sizler için 10.000 TL üzerinden hesaplayacağız. Ziraat Bankası kredi faiz oranı 36 ay vade için %1.55 olmaktadır. Yani 10.000 TL kredi çektiğinizde çektiğiniz bu krediyi de 36 ay taksitlendirecekseniz 383,56 TL aylık taksit ödersiniz. 

Hesaplama yapmak içinTIKLAYINIZ

Vakıfbank ihtiyaç kredisi

Vakıfbank kredi

Vakıfbank ihtiyaç kredisi popüler krediler arasında yer almaktadır. Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranı sizler için 10.000 TL üzerinden hesaplayacağız. Eğer Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi alacaksanız ve alacağınız krediyi 36 ay taksitlendirecekseniz  36 ay vade için faiz oranı %1,61 olmaktadır. 10.000 TL kredi çektiğiniz zaman 388,06 TL taksit edersiniz.

Hesaplama yapmak için TIKLAYINIZ

ING ihtiyaç kredisi

ING kredi

ING ihtiyaç kredisi ve verdiği faiz oranlarıyla ön plana çıkan bir bankadır. ING ihtiyaç kredisi faiz oranı sizler için 10.000 TL üzerinden hesaplayacağız. Şayet 10.000 TL ihtiyaç kredisi alacaksanız ve bu krediyi de 36 ay taksitlendirecekseniz faiz oranı %1,77 olmaktadır. 10.000 TL kredi çekip 36 ay taksitlendirdiğiniz zaman ayda 400 TL taksit ödersiniz.

Hesaplama yapmak için TIKLAYINIZ

Akbank ihtiyaç kredisi

Akbank kredi

Akbank ihtiyaç kredisi özellikle ilk gelen müşterilerine yaptığı kampanyalarıyla ön plana çıkar. Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranı sizler için 10.000 TL üzerinden hesaplayacağız. Şayet 10.000 TL ihtiyaç kredisi alacaksanız bu kredinin faiz oranı 2,15 olmaktadır. Eğer 10.000 TL kredi alıp 36 ay taksitlendirdiğiniz zaman 429,79 TL taksit ödersiniz.

Hesaplama yapmak için TIKLAYINIZ

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi

ıng bank

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi ile ekonomik yönden zorluk çeken vatandaşların imdadına yetişiyor. QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranı sizler için 10.000 TL üzerinden hesaplayacağız. Siz de 10.000 TL ihtiyaç kredisi alacaksanız bu kredinin faiz oranı %1,49 olmaktadır. Eğer 10.000 TL kredi alıp 36 ay taksitlendirdiğiniz zaman 379 TL taksit ödersiniz.

Hesaplama yapmak için TIKLAYINIZ

İş Bankası ihtiyaç kredisi

İş bank kredi

İş Bankası ihtiyaç kredisi ile siz de zorluktan kurtulacaksınız. İş bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı sizler için 10.000 TL üzerinden hesaplayacağız. Siz de 10.000 TL ihtiyaç kredisi alacaksanız bu kredinin faiz oranı %1.75 olmaktadır. Eğer 10.000 TL kredi alıp taksitlendirirseniz aylık 398,44 TL taksit ödersiniz.

Hesaplama yapmak için TIKLAYINIZ

En uygun kredi hesaplama

En uygun kredi

En uygun kredi hesaplama için yapmanız gereken basit yollar bulunmaktadır. Bildiğiniz gibi kredi alabilmek için belirli bir kredi puanına sahip olmanız gerekir. Belirli bir kredi puanına sahip olmayan veya SSK girişi olmayan kişilere kredi verilmemekle beraber kredi verilse bile kefil istenebilir. Kredi hesaplama yapmak için yapacağınız birkaç yol bulunuyor. Öncelikle bankanın web sitesine giriş yaparak site üzerinden kredi hesaplaması yapabilirsiniz. Kredi hesaplaması yaptınız ama krediye olumsuz yanıt aldıysanız size yakın olan banka şubesine gitmelisiniz. Banka şubesine giderken de kredi çekerken lazım olan evrakları yanınızda götürmeyi unutmayınız.

50 Bin TL İhtiyaç kredisi veren bankalar

50 Bin TL Kredi

50 bin TL ihtiyaç kredisi veren bankalar farklılık gösterir. Bazı bankalar kredi miktarı arttıkça veya taksit sayısı arttıkça faiz oranını arttırsa da şuan hemen her banka 50 bin TL ihtiyaç kredisi vermektedir. 50 bin TL kredi alabilmek için kredi puanınızın 1200’ün üzerinde olması gerekiyor. 1200’ün altında kredi puanı olan kişiler elbette kredi alabilir fakat kefil veya ipotek talep edilebilir. SSK girişi olan vatandaşların en az 6 ay sigortalı olması kredi çekerken önemli şartlar arasında yer alır.

60 Ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar

60 ay vadeli ihtiyaç kredisi veren bankalar hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Konut kredisi veya taşıt kredisi alacağınız zaman bu krediler 60 ay vadelendirildiği gibi ihtiyaç kredisi vade süresi alınan son kararla 36 ay ile sınırlandırılmıştır. Eğer siz de ihtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız çekeceğiniz tutarı ödeyebileceğiniz kadar taksitlendirmelisiniz. Bundan önceki yıllarda 60 aya kadar vade yapılıyordu ama artık maksimum ihtiyaç kredisi vade süresi 36 aydır.