EMNIS hisselerinde son durum!

Borsa İstanbul, pay piyasalarında işlem gören Eminiş Ambalaj, Jotun Boya ile tedarik sözleşmesi imzalamasının ardından hisse fiyatlarında yükseliş geldi.

EMNIS hisselerinde son durum!

Eminiş Ambalaj (#EMNIS), Jotun Boya ile "Tedarik Sözleşmesi" imzaladığını açıkladıktan sonra kısa bir süre sonra hisseleri yüzde 10 yükselerek tavan olmuştu.

Sözleşme'nin KAP haberi açıklanmadan hemen önce 17 liradan başlayan çıkış dünkü artışla beraber 21.84 lira seviyesine ulaşmıştı. Fakat dün yaşanan yükselişin ardından #EMNIS hisselerinde bir geri çekilme yaşandı ve yaklaşık yüzde 8 değer kaybetti. 

EMNIS hisselerinde yaşanan hızlı hareketlerin ardından birçok yatırımcı olumsuz etkilenirken yabancı aracı kurumların son 3 günde yaklaşık yüzde 24 kâr ettiği gözlemlendi.

Sık sık GAP boşluğu bırakarak işlem gören EMNIS hissesinde spekülatif hareketlerin sıklığı ise orta ve uzun vade geçmişe bakıldığında bir hayli can yakmışa benziyor.

EMNIS hisselerinde son durum! - Resim : 1

Dün yapılan KAP açıklaması ise yazılı halde şöyle paylaşıldı:

"Türkiye boya pazarının önemli şirketlerinden JOTUN BOYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Ile yürütmekte bulunduğumuz malzeme tedariki ilişkimizin, önümüzdeki dönemlerde de devamına yönelik 29.11.2021 tarihinde ‘'Tedarik Sözleşmesi ‘' imzalanmıştır. Bu protokol, belirtilen tarih boyunca imzalanmasıyla birlikte yürürlüğe girmiştir ve taraflarca müştereken sona erdirilmedikçe yürürlükte kalacaktır. "

EMNIS EMINIS AMBALAJ SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 0
Satış 0
Değişim 29.25%
Son Değer 339
En yüksek 339
En düşük 319.5
Haftalık Değişim 20.2127%
Aylık Değişim 39.5061%
Yıllık Değişim 263.9291%
Etiketler