Emekliye borç kapatması için ödeme yapacak 3 banka duyuru yaptı

Emekli olan kişiler için borç kapatma kredisi kampanyası başladı. Üç kamu Bankası yapmış olduğu kampanya duyurusu sonrası başvuru almaya başladı.

Emekliye borç kapatması için ödeme yapacak 3 banka duyuru yaptı

Emekli olan vatandaşlar için yapılan kampanyalardan biri de bankalar arasında olan borçlarını kapatmak için kullandırılan borç kapatma ya da borç transfer kredileri.

Emekli olan vatandaşlar eğer borç yükü nedeniyle zor durumdaysa ve düzensiz ödemeler yapıyorsa bütün banka borçlarını tek bir yere toplayarak yüksek limitli krediler kullanabilir ve borç kapatma kredisi kullanarak uzun vadelerle banka borçlarını ödeyerek rahat bir nefes alabilir.

Emeklinin problem çekmemesi için yapılan bu kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme, toplamda da 36 ay vadeli olan bu kredi kampanyasına katılmak isterse Ziraat Bankası, Vakıfbank ya da Halkbank üzerinden emekli maaşı alması gerekiyor. Bankaların yapmış olduğunu açıklamanın ardından kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler başvurularını banka şubesinden yapmaya başladı.

Ziraat Bankası

Kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar 36 ay vadeye kadar 100 bin TL borç kapatma kredisi kullanmak istiyor ve emekli maaşı üzerinden bu krediyi almak istiyorsa, Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı almış olması gerekiyor. Ziraat Bankası şubelerinden ve Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılacak başvurunun ardından banka değerlendirmeyi genel müdürlük üzerinden yapacağı için aynı gün içinde cevap veremeyebiliyor. Ziraat Bankası hesabı olan kişiler banka şubelerine giderken yalnızca kimliklerini götürerek diğer bankadaki bütün borçlarını kapatmak istediğini söylerse banka tarafından düşük faiz oranları ile 100 bin TL kredi kullandırılacak.

VakıfBank

Devlet bankası olan Vakıfbank üzerinden yapılan başvurular sonrasında da emekli olan vatandaşlar 100 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanabilecekler. Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiye Vakıfbank, emekli maaşı da kendisinden alınıyorsa düşük faiz oranlarıyla işlem yapacak.

Halkbank

Borç kapatma kredilerinde en fazla tercih edilen banka olan Halkbank 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli yalnızca emekliler için düşük faizli olarak borçlarını kapatma kredisi veriyor.

Etiketler