Elon Musk da 'Free Britney' kampanyasına katıldı

Tesla ve SpaceX'in CEO'su, Elon Musk da 'Free Britney' kampanyasına katıldı.

Elon Musk da 'Free Britney' kampanyasına katıldı

En büyük Dogecoin destekçilerinden biri olan Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla devamlı Dogecoin'in fiyatıyla oynuyordu. 

Bugün Musk, Doge ile ilgili 'karımı sattım' esprisine yanıt verdi. Musk, yorumun sahibine üzgün surat emojisi yolladı.

Elon Musk'ın bu yanıtı, insanların yatırımlarını ne kadar dikkatli yapmaları gerektiğiyle ilişkilendirildi. Bu aslında herhangi bir kripto para biriminde yatırımcıların uyması gereken en önemli kural olarak da bilinir.

Elon Musk da 'Free Britney' kampanyasına katıldı - Resim : 1

Elon Musk, ''Free Britney'' kampanyasına katıldı

Tesla ve SpaceX'in CEO'su, Britney Spears'e destek olmak ve bunu yapan ünlüler listesine katılmak için Twitter'dan bir paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz yıl Britney Spears; babasının, mirasının koruyucusu olarak görevden alınması ve bu görevin sadece Bessemer Trust Company'ye verilmesi için mahkemeye başvurmuştu. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, bu talebi reddetti ve 30 Haziran tarihinde resmi kararı açıkladı. Şu anda da ünlüler sosyal medyada 'Free Britney' kampanyası başlattı ve Elon Musk da o isimler arasına katıldı.

Fakat, Dogecoin destekçileri 'Free Britney' kampanyasını pek önemsemedi ve konuyu Doge'ye çevirdi. İçlerinden biri, Musk'ın sürekli tweetleriyle destek olduğu Doge'de yaşadığı kayıplardan yakındı.

Doge sahibi, Musk'a Dogecoin'de çok para kaybettiğini ve 'bu yüzden karısını dark web'de satmak zorunda kaldığını' söyledi. Doge sahipleri için Elon Musk yalnızca bu kripto para birimiyle ilişkilendiriliyor ve bu nedenle Musk'ın attığı her tweet Dogecoin'i ve sahiplerini bir şekilde etkiliyor.

Tesla CEO’su, bu yoruma üzgün suratlı bir emojiyle cevap verdi.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler