Elmas artık bir parite oldu!

"Diamond Coin" emtia olarak işlem görmeye başladı.

Elmas artık bir parite oldu!

Dünyanın en değerli madeni olan elmas, ilk kez emtia piyasalarından  finansal bir araç olarak sayıldı. Diamond Coin ismiyle küresel  emtia pazarlarında alınıp satılabilir hale gelen bu elmasları, Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (International Gemological Institute -
IGI) sertifikalandırdı.Uluslararası Gemoloji Enstitüsü (International Gemological
Institute - IGI), Diamond Standart tarafından çıkarılan dünyanın ilk  ve tek yasal elmas emtiası Diamond Coin'i sertifikalandıran bağımsız  kuruluş oldu.

Ticaret ve yatırım amacıyla kullanılan dijital para birimlerinin  yükselişe geçmesi, değerli madenlerin de bu yönde kullanılmasına  olanak sağladı.

Sayısı her geçen gün artan, tamamen dijital,  şifrelenmiş sanal para birimlerine Diamond Coin de eklendi. Her biri 5 bin Dolar değerinde olan Diamond Coin'den 50 bin  adet hazırlanarak tüm küresel yatırımcılar için Diamond Standart'ın  internet sitesinden satışa  sunuldu.
Günümüzde lüksün simgesi olan ve tasarruf amacıyla da kullanılan  elmas, Diamond Coin sayesinde ilk kez emtia piyasasındaki yerini aldı. Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar için elmasa yatırım yapma  fırsatı doğuran Diamond Coin, resmen finansal araç haline geldi.

Kripto para piyasası her geçen gün büyümeye ve genişlemeye devam ediyor piyasadaki paritelerin artmasıyla ve yeni arzların gelmesi ile birlikte yeni paraların piyasaya gireceğini düşünülürse piyasanın büyümeye devam edeceğini düşünmek yanlış olmaz.

Etiketler