HOLO (HOT) coinde kan kaybı sürüyor!

HOT (HOLO) Coin yüksek seyirli bir ralli yapmış ardına ise adeta serbest düşüş yaşamıştı. Düşüşün arından teknik görünümünü inceliyoruz.

HOLO (HOT) coinde kan kaybı sürüyor!

Hot Nedir?

Holochain her katılımcıya kendi “zincirini” veren Dağıtık Hash Tablosu (DHT) kullanan uygulamalar için veri bütünlüğü protokolüdür. Holochain, adındaki “chain” anlamının aksine bir blockchain değildir. “Beyond the Blocks” yani “Blokların Ötesinde” mottosunu kullanan Holochain böylece ortaya koyduğu ağın blockchainden farklı olduğunu vurgulamış olur. Dağıtık Hash Tablosu ile bilgi paylaşımında bulunmak Torrent kullanmaya benzer. Holochain’in çalışmaları 2008 yılına kadar uzanmaktadır.
Holochain sistemi faaliyete geçene kadar hem projenin tanıtımı hemde kaynak yaratmak amacıyla ERC-20 tabanında üretilmiş olan kripto paradır. Holo Token, nisan 2018 yılında ICO çalışmasıyla piyasaya sürülmüştür. Yapılan planlamalarda Holochain ağı aktif olduğunda kullanıcılar ellerinde tuttukları Holo Token için 1:1 oranında Holo Fuel değiş-tokuş (swap) yapmış olacak ve piyasalarda sadece Holo Fuel işlem görüyor olacaktı; ancak Holochain tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Swap işleminde değişiklik yapılmaya karar verildi ; ancak Holochain resmi makamlarından yapılan açıklamaya göre değiş-tokuş işleminde bazı değişiklikler yapıldı. Buna göre Holo Token (HOT) tedavülden kaldırılmayacak ve borsalarda işlem görmeye devam edecektir. Holochain ağı içinde işlem yapmak isteyen kullanıcılara veya geliştiricilere ellerinde tuttukları Holo Token (HOT) karşılığında 1:1 olarak Holo Fuel verilecek ve Holo Token’lar rezerv hesapta bekletilecekti

25 Mart'tan itibaren yatırımcısına neredeyse yüzde 170 para kazandıran HOT tarihi zirvesinin ardından adeta serbest düşüş yaşıyor. Bu hafta yüzde 33 değer kaybeden HOT'da ise yatırımcılar bu çekilmenin ardından geri dönüşün olacağı konusunda neredeyse emin.
Peki HOT coinde teknik görünüm nasıl?

4 saatlik grafiklerde düşüş trendini devam ettiren ve üçgen içi hareketlerinde de desteği aşağı kıran HOT'da en yakın güçlü destek 0,01633 seviyelerinde 0,02184 üstüne çıkamadığı sürece düşüş trendine devam edecek olan HOT coin için sıralı destek ve dirençler ise şöyle:

Destekler 0,01633 - 0,01430 - 0,006816

Dirençler 0,19456 - 0,21464  - 0,24984 - 0,03194

Etiketler