Dünyaca ünlü borsa kripto faaliyetlerini durdurdu

Bitcoin ve altcoin ticareti yapmaya olanak sağlayan Hodlnaut, para çekme faaliyetlerini süresiz bir şekilde askıya aldı. Şirket tarafından yapılan açıklama doğrultusunda herhangi bir süre belirtilmeden para çekme işlemlerinin askıya alındığı açıklandı.

Dünyaca ünlü borsa kripto faaliyetlerini durdurdu

Bitcoin ve altcoin ticareti yapmaya olanak sağlayan Hodlnaut, para çekme faaliyetlerini süresiz bir şekilde askıya aldı. Şirket tarafından yapılan açıklama doğrultusunda herhangi bir süre belirtilmeden para çekme işlemlerinin askıya alındığı açıklandı. Binlerce yatırımcısı bulunan borsanın gün içerisinde yoğun bir şekilde sosyal medyadan tepki aldığı görüldü.
Dünyanın birçok ülkesinde yatırımcısı bulunan borsanın sebebi bilinmeyen bir şekilde kripto para çekme işlemlerini kısıtladığı belirtildi. Henüz geçtiğimiz ay yaşanan Celsius iflasının ardından birçok yatırımcının aklında soru işaretleri oluştu. Hodlnaut’un da aynı şekilde iflas verme ihtimalinin değerlendirildiği sosyal medya platformları üzerinden şirket ile ilgili birçok yazı ve duyuru paylaşıldı.

kripto


Asya Merkezli Holdnaut Para Çekme İşlemlerini Durdurdu

Merkezi Asya olan ve çoklu ülkelerde servis sağlayan Holdnaut, bu sabah saatleri itibariyle para çekme işlemlerini tamamen kısıtladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada ise “ son piyasa koşulları “ nedeniyle para çekme işlemlerinin belirsiz bir süreyle engellendiği söylendi. Henüz bir iflas başvurusunda bulunmayan şirketin akıbeti ise sorgulanıyor.
Başta Bitcoin olmak üzere birçok farklı altcoin ticaretinin de yapıldığı borsada milyonlarca dolarlık hacim bulunuyor. Binlerce yatırımcısı bulunan şirketin ilerleyen süreçte para çekme işlemlerini açıp açmayacağı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Piyasada meydana gelen sert hareketlerin borsa üzerindeki etkileri son birkaç ay içerisinde gözle görülür düzeye ulaştı.

Ayı Piyasasında Çöken Şirketler

Bitcoin, son 6 aydır ayı piyasasındaki hareketleriyle ön plana çıkıyor. Kripto para piyasasında meydana gelen sert düşüşler birçok borsayı olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle kredi verme kuruluşlarının ayı piyasasına dayanamayarak iflas verdiği haberleriyle sıklıkla karşılaşmak mümkün olmaktadır. Büyük şirketlerin ayakta kalmasının sebebi ise büyümenin yalnızca kripto paralar üzerinden değil itibari paralar üzerinden de sağlanması olarak bilinmektedir.
Ayı piyasasında şirketlerin çökmesindeki en önemli sebep ise likit sorunlarının yaşanması olarak belirtiliyor. Sert hareketlerde likit problemi yaşayan şirketler sırayla iflasın eşiğine gelmektedir. Ayı piyasasında iflasını açıklayan Celsius şirketinin ardından Holdnaut şirketinin de iflas etmesi yüksek ihtimaller arasında yer alıyor.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler