Ralli beklentisi olan NFT’ler açıklandı

Özellikle 2021 yıllında oldukça popüler bir hale gelen NFT ekosistemi, gün geçtikte yaygınlaşmaya devam ediyor. NFT üzerinde geçen sene birçok koleksiyon satışa sunuldu.

Ralli beklentisi olan NFT’ler açıklandı

Özellikle 2021 yıllında oldukça popüler bir hale gelen NFT ekosistemi, gün geçtikte yaygınlaşmaya devam ediyor. NFT üzerinde geçen sene birçok koleksiyon satışa sunuldu. Alınan bu NFT’ler ile kullanıcılar oldukça iyi miktarlarda kazançlar elde etti. Ancak 2021 yılından sonra  2022 yılı NFT ekosistemi için bekleneni karşılayamadı. Bunun en büyük sebebi ise kripto paralarda yaşanan sürekli fiyat düşüşleri yaşanmasıydı.
2022 yılında büyük bir fiyat düşüşü yaşayan Bitcoin, bu düşsüleri yasaması ile birlikte NFT’lerin de etkilenmesini sebep oldu. NFT alım satımında kripto paraların kullanılması kripto paralarda yaşanan dalgalanmaların etkisiyle NFT satışlarında düşüş yaşanmasına neden oldu. Ancak bazı kişiler ve analistler, ilerleyen zamanlarda NFT fiyatlarında yükseliş yaşanmasını ve fiyatların olumlu bir yönde seyretmesini bekliyor.

Yükselmesi beklenen NFT coinleri

Bazı analistler ve kişiler, geride bırakılan 2021 yılının ardından 2022 yılının durgun geçmesine rağmen bazı NFT’lerde yükseliş yaşanmasını bekliyor. Ancak NFT’lerde yükseliş yaşanması beklenmesine rağmen bu yükselişin her NFT’de yaşanması beklenmiyor. Aşağıda sizlere yükselmesi beklenen NFT Coinleri listeledik. Bu NFT Coinlerde kısa bir zaman sonra yükseliş yaşanması bekleniyor.

Ralli beklentisi olan NFT’ler açıklandı
Looksrare

Looksrare, merkeziyetiz ve topluluk odağı olan bir NFT pazarıdır. Kullanıcılar tarafından platforma katılım sağlanması için yatırımcılar ve token koleksiyoncuları belli başlı ödüller verilir. Henüz yeni çıkmasına rağmen geniş bir kullanıcı kitlesine yayılan bu NFT, ileride daha çok popüler bir hâle gelmesi bekleniyor.
 

Ethernity

Ethernity, blockchain ağına sahip ve NFT üretimini amaçlayan bir NFT’dir. NFT üretiminin yani sıra üretilen bu NFT’lerin uygun bir şekilde satışına da destek olur.


Bu platformda sanatçıların NFT’lerinin satışları acık artırma sistemi ile yapılmaktadır. Sanatçılar NFT satışları ile elde edilen paraları, hayır kurumlarına bağış olarak değerlendirmektedir.

Rarible

Kullanıcılarım NFT üretip bunları satışa çıkarabildiği bir platform olan Rarible, büyük bir NFT pazarıdır. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Rarible, RARİ isimli bir Coin’e de sahiptir. Analistlerin ileride yükseliş yaşanması beklenen NFT’ler arasında Rarible’de bulunuyor.
 

Sorumluluk Reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Kişilerin yapacağı yatırımlar sonrasında site ve yazar herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz.

Etiketler