Düğünlerde altın takmak artık daha kolay!

Gram altında düşüş devam ediyor! Sert hareketlerin devam ettiği gram altında yön neresi?

Düğünlerde altın takmak artık daha kolay!

Dünya piyasalarda spot altın fiyatı, Fed kararları sonrasında
ABD Doları'nın güçlenmesi ile birlikte 1769 dolar/ons desteğine doğru yaşanan düşüşün ardında toparlanmaya çalışıyor.

Mart 2020'den bu yana geçirdiği en verimsiz haftayı kaydetmek üzere olan altın /ons düne nazaran yüzde 0,63 artışla 1784,43 dolar/ons seviyesinden işlem görüyor.

Yükseliş hareketlerinde ilk direnç olarak 1797 dolar/ons seviyesi karşımıza çıakrken, 1797 geçilmesi halinde ise ikinci sağlam direnç1825 dolar/ons çevresi.

1769 dolar/ons desteğinin altına inilmesi halinde düşüş 1735 dolar/ons seviyesine doğru gerçekleşebilir.

Gram altına neler oluyor?

Gram altında ise işler karışık... Dünya'da altın fiyatları negatif yönlü tavrı toparlamaya çalışırken gram /TL'de işler biraz farklı dolarda yaşanan artışlar birlikte dünya piyasasından biraz daha az düşüş gösteren gram altında yükselen kanalın tam da destek bölgesindeyiz.540 direncine temasından itibaren varlık göstermekte zorlanan altın. Dolar etkisi olmasa ve ons ile birlikte hareket etmiş olsaydı ortalama olarak 480 civarlarında olmalıydı fakat dolar etkisiyle birlikte 497 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

Yükselişin bitişi ile birlikte hızlı şekilde trend desteğine kadar geri çekilen gram altının bu seviyelerde desteği çalışırsa karşısındaki ilk hafif direnci 506 TL. karşısında ilk ciddi direnç 530 civarında olan gram altında 497 altında kapanış alması 483 bandında yer alan kanal altı desteğe kadar geri çekilmesine sebep olabilir.

Düğünlerde altın takmak artık daha kolay! - Resim : 1

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

XAU/TRL Altın Ons Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 75466.15
Satış 75485.2
Değişim -98.46%
Son Değer 75475.67
En yüksek 75938.41
En düşük 75170.44
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler