Dolaşımdaki Bitcoin sayısında azalma devam ediyor!

Kripto borsalarında tutulan Bitcoin sayısı, yıllara göre daha düşük. Endişe sebebi mi yoksa huzur mu?

Dolaşımdaki Bitcoin sayısında azalma devam ediyor!

Işığında geçen hafta ve haftalık inceleme yayınlanan 13 Eylül 2021 tarihinde Glassnode tarafından , doğar bir soru: endişe veya için orada nedenidir sakin Bitcoin yörüngede?

Çünkü Glassnode'dan bir grafiğin gösterdiği gibi, Mart 2020'den bu yana borsada tutulan Bitcoin oranı önemli ölçüde düştü. Geçen hafta, oran en son Şubat 2018'de ulaştığı noktaya ulaştı. O zaman, Bitcoin ilk büyük ana akım yutturmaca yaşadı, bugün dünyayı kripto para birimi olmadan hayal etmek zor. Bununla birlikte, ticaret platformları tarafından tutulan Bitcoin'in payı (neredeyse) şimdikiyle aynı: yüzde 13,1.

Bu sayı Twitter'da bir tartışma başlatmak için yeterliydi. Borsaların Bitcoin'in yalnızca yüzde 13'ünü elinde tutması iyiye mi kötüye mi işaret?

Dolaşımdaki Bitcoin sayısında azalma devam ediyor! - Resim : 1

Dolaşımdaki Bitcoin Sayısının Azalması Olumlu Mu?

Glassnode'a göre, bu gelişme daha çok sakinleşmek için bir neden. The Week on Chain (37. Hafta 2021) bülteninden elde edilen sonuçlar, borsalarda işlem gören Bitcoin'deki düşüşün, birçok büyük işlemin soğuk cüzdanlara aktarılmasından kaynaklandığına ikna etmek için fırsat veriyor.

Etiketler