ABD'de sinemanın benimsenmesinden sonra, Ethereum yükseliyor

ABD sinema zinciri AMC, Bitcoin ödemelerinden sonra şimdi Ethereum ve Litecoin seçeneğini sunuyor. Kripto para birimlerinin seyri bu arada hemen tepki veriyor ve değer kazanıyor.

ABD'de sinemanın benimsenmesinden sonra, Ethereum yükseliyor

Geçen hafta kripto piyasasında hafif bir türbülans yaşadıktan sonra Bitcoin, Ethereum ve Co. yine cesaret verici rakamlar sunabilir. Örneğin, kripto para birimi dünkü işlem gününe kıyasla neredeyse yüzde 3'lük bir artış kaydetti. Basına çıkacağı sırada dijital değer deposu 48.378 dolardan işlem görüyor.

ABD'de sinemanın benimsenmesinden sonra, Ethereum yükseliyor - Resim : 1

Bununla birlikte, en değerli on kripto para birimi arasında günün en büyük kazananı Ethereum. Neredeyse yüzde 8'lik bir fiyat artışıyla ETH, yavaş ama emin adımlarla tekrar 4.000 ABD dolarına saldırıyor. Haberin yapıldığı saatlerde, ikinci en değerli kripto para 3.631 dolardan işlem görüyor. Altcoin sektörünün geri kalanı da zemin oluşturabilir. Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) hariç, ilk 10 madeni paranın tümü artıda işlem görüyor.

AMC, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash'i kabul ediyor

Ethereum'un kripto sıralamasında fiyat açısından en iyi performansı göstermesi tesadüf olamaz. Çünkü artış, Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük sinema zinciri olan AMC'den gelen bir raporla el ele gidiyor. CEO Adam Aron Twitter'da şunları yazdı:

 Kripto Meraklıları: Muhtemelen @AMCTheatres'ın çevrimiçi biletler veya indirim ödemeleri için bir ödeme aracı olarak Bitcoin'i kabul edeceğini açıkladığını biliyorsunuzdur. Bugün Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash'e de izin vereceğimizi onaylayabilirim.

Etiketler