Dolar/TL'de Yükselişi Kim Durduracak?

Dolar/TL, güne artışla başlamasının hemen ardından 27,8000 seviyesinden işlem görmekte.

Dolar/TL'de Yükselişi Kim Durduracak?

Dolar/TL Dünkü İşlemi Artışla Tamamladı Dolar/TL, dünkü işlem gününü yüzde 0,1'lik artışla 27,7440 seviyesinden tamamladı.

Dolar Kuru Yeni Güne Yükselişle Başladı

Dolar/TL, yeni güne de değer kazancıyla başladı ve saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,2'lik bir yükselişle 27,8000 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,2 artışla 29,3290'dan, sterlin/TL ise önceki kapanışın yüzde 0,3 üzerinde 33,9720'den satılıyor.

Küresel Gelişmelerin Etkisi Dolar endeksi, dün yüzde 0,8'lik bir artışla günü 106,5 seviyesinden tamamlarken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2'lik bir yükselişle 1,0550 seviyesinden işlem görüyor.Dolar haberleri - Döviz haberleri

Dolar Kuru Güncel Analiz ve Yorumlar

ABD'de dün açıklanan enflasyon verilerinin beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi, ABD Merkez Bankası (Fed) politika belirsizliğini artırırken, İsrail-Filistin çatışmasının genişlemesi endişeleri varlık fiyatlarında oynaklığa neden oluyor.

Boston Fed Başkanı Susan Collins, enflasyonu yüzde 2 hedefine geri döndürmek için faiz oranlarını artırma gerekliliği olabileceğini belirtirken, piyasalar hala Fed'in gelecek ay politika faizini sabit tutma olasılığını yüksek görüyor.

Bugün, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası toplantılarından gelecek mesajlar, Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi verileri, ABD'de Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi ve İsrail-Filistin çatışması haberleri yakından izlenecek.

Teknik Analiz ve Seviyeler

Teknik olarak dolar endeksinde 106 ve 105 seviyeleri destek, 107 ise direnç olarak izleniyor.

Dolar fiyatları ve küresel gelişmeler konusundaki haberleri takip etmeye devam edeceğiz.

Etiketler