Dolar ve Euro haftaya nasıl başladı? 3 Ekim dolar kuru ne kadar? Euro kaç TL?

Son zamanlarda dolarda ve euroda olan durumlar sıklıkla araştırılmakla beraber hafta başında da merak edilmektedir. 3 Ekim dolar kuru ne kadar? Euro kaç TL?

Dolar ve Euro haftaya nasıl başladı? 3 Ekim dolar kuru ne kadar? Euro kaç TL?

3 Ekim tarihi itibariyle FED’in etkileri hala piyasa üzerinde etkisini göstermeye devam ediyor. Dolar kuru 3 Ekim günü yani haftanın ilk gününde 18,56 TL’den işlem görürken Euro ise yükselmeye devam ederek 18,19 TL ile haftaya başlangıç yapmaktadır. Yani Euro hafta başında dolara karşı güç kazanan para birimlerinden biri oldu.

3 Ekim dolar kuru ne kadar? Euro kaç TL?

3 Ekim dolar kuru ne kadar? Euro kaç TL? soruları arama motorları üzerinde sıklıkla araştırılmaktadır. Dolarda olan artış devam etse de Euro düşüşünü durdurdu. Geçen hafta Cuma gününden itibaren yükselen Euro, hafta başında da yükselişine devam etti. 3 Ekim tarihinde ise dolar kuru 18,56 TL’den, Euro ise 18,19 TL’den işlem görmektedir. Peki hafta başında altın ve gümüş fiyatları ne kadar?

3 Ekim dolar fiyatları

3 Ekim altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ilk gününde altın ve gümüş fiyatları da araştırılmaya başlandı. Bu hafta altın fiyatları, gümüş fiyatları ve brent petrol fiyatları yükseldi. Ons altın da tam altın, gram altın, yarım ve çeyrek altın fiyatlarında yaşanan yükselişten sonra yemyeşil oldu. Ons altın şuanda 1664 TL’den, gram altın 992 TL’den,  çeyrek altın 1607 TL’den, yarım altın 3215 TL’den, tam altın ise 6411 TL’den işlem görmektedir.

 Güncel döviz fiyatlarına ulaşmak için tıklayınız.